Påsken 2020 och lite till...

10 dagar har gått och vi han hunnit med en del även om vi tagit det ganska lugnt. 

Igår blåste det halvt storm ute på eftermiddagen/kvällen och idag har det blåst storm hela långa dagen! 

Förra helgen var vi ute tre dagar i rad, det blåste lite då också men det var soligt och relativt varmt, blåste lite från söder någon av dagarna och då är ju inte vindarna lika kyliga. 
Vi var ner till sjön, nedanför campingen och grillade hela familjen tillsammans med Susanne, Patrik och Tony, Isak och Emilia var också med. Jag tycker det är så mysigt när alla kan vara med, både barn och gungar sprang fritt och lekte ❤️. 

I tisdags fick jag äran att hjälpa en tjej med hennes hår, en hel del tunna ljusa slingor och det blev superfint! 

I onsdags blev det en spontantripp till Sundsvall, skönt att bara komma iväg en sväng. 

Sen var det redan torsdag och inte vilken torsdag som helst utan skärtorsdag, alltså var påsken redan här! 
Några barn ville sminka sig och några inte. 

Långfredagen minns jag inte riktigt vad vi gjorde men Göran var ledig och eftersom han skulle jobba på påskafton så fick barnen sina påskägg redan på fredagen, det minns jag i alla fall. 

Lördag, Göran började jobba vid 12.00 och jobbade sen natten. Jag hade en liten lista med saker som skulle göras, barnen och jag hjälptes åt och när vi var klara fick de fritt att göra saker som de ville. Bland annat så fixade jag i ordning bord och stolar till rummet som Hilma, Towe, Ninni, Lilly och Minnah nu delar. De måste ha gillt det då de satt där och pysslade resten av dagen sen. 

De har hunnit rita, pyssla och bygga pärlplattor övriga dagar också men när bordet kom in så blev det lite extra. 

Lördagskvällen blev ganska kaos och intensiv, det tog verkligen all min energi och hela gårdagen var jag väldigt låg... ingen energi alls och efter middagen tid jag en lång promenad och efter massor av friskluft, en bok i öronen och lite rosor på kinderna så mådde jag mycket  bättre! 
Det vi typ hann med utöver allt "vanligt" var i alla fall att rensa ur skrubben uppe så att Meja fick plats med sina kläder och lite av sina saker. 

Idag hade vi som plan att rensa uppe på vinden/lagårn men pga stormen så höll vi oss inne och rensade ur min byrå för jag förvarar allt mellan himmel och jord... jag drog om sladdar och kopplade in tv:n och Apple-tv:n samt fixade lite med gardinerna i vårt rum. Klädde en tråkig skolåda med presentpapper och organiserade om lite. 

Till middag åt vi hamburgare och sen tog jag en promenad med saxen och sen vovvarna. När jag kom hem hade Noah kalasat rejält i blöjan så jag tog med honom in i duschen, skönt med en dusch innan det var dags för honom att sova. 

Snart ska jag fixa lite fika och sen ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen. 

Bjuder på blandade bilder från de senaste 10 dagarna, tyvärr kommer de inte i ordning och jag orkar inte lägga in dem en och en...

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus