9 månader och besök!

I lördags blev Noah 9 månader!!! Han är så frisk från sina vattkoppor nu men behöver nog några dagar till på sig att återfå alla energi, han är fortfarande lite gnällig och klängig, tur det finns många mysiga famnar här hemma.

(null)

(null)

Vädret har varit fint i helgen, +20 grader, det är inte fy skam med tanke på hur kall Juli har varit, kallaste Juli sedan år 1960 läste jag någonstans...

Igår sålde vi iväg en bil, pappas gamla cheva, när den lämnat gården packade jag ihop mig och barnen och gick till Campingen för att bada. Noah stannade hemma då han sov i vagnen. 
Jag hade inte tänkt bada egentligen men det fick bli så ändå, baddräkten var ju ändå med och jag simmade ca 500m. 

Idag har vi haft besök av pappa och lillebror! De vågade sig hit trots Corona nu när vi alla är friska, vödret var på vår sida och vi hade stora möjligheter att till mesta del hålla oss utomhus. 
Jacob fick sig en rejäl omgång med saxen och han blev nöjd och glad, mysigt att dra fingrarna över den snaggade nacken. 

Jonna bakade mandelkubb efter middagen, det kliade i fingrarna när hon som för det mesta gör helt på sitt eget sätt, men kubb blev det, om än lite av en större variant och goda blev de med ❤️. 

Nu är klockan mitt i natten, halvslumrar i Görans famn i soffan en bra stund och nu när jag skulle lägga mig vaknade först Noah till och sen Minnah, men nu tror jag att jag kan smyga mig iväg till sängen. 

Natti natt 🤗

(null)
Blev lite full i skratt när jag hittade denna penna i Caspers datorväska från skolan idag, det går visst att skruva och gänga på allt bara man vill och har tillräckligt tråkigt!? 
😅❤️😂


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus