Sol och bad!

Sommarvärmen kom tillbaka och vi blev lite upptagna igen, dagarna fyllls ju för det mesta oavsett men senaste dagarna har kvällarna varit ganska intensiva också då Noah sover oroligt. De flesta kvällarna har det gått att bara ge nappen men några har vi behövt ta upp honom och då somnar han inte igen förrän någon timma senare och är under tiden rätt gnällig och rastlös.
En kväll sov han faktiskt från strax innan 21.30 tills 07.15 på morgonen men då hann vi ändå inte göra något speciellt då en dator skulle formateras + att alla de större barnen är vakna sent och ska påminnas och ibland tjatats på när de väl ska lägga sig... det är med andra ord slut på de kvällar då lugnet lägger sig vid 20.00 på kvällarna...
 
I alla fall så har vi hunit träffa min syster Tina och hennes barn, de kom Rätan och vi badade och fikade på campingen hela dagen, min mamma var också med, det var mysigt.
Vi har fikat pannkakor ute i solen, stör på socker på översta pannkakan i högen, rulla ihop och dela ut en efter en tills alla pannkakor var slut och alla barnen mätta.
Göran var denna dag iväg till stan och köpte grejer till Casper, han byter motor i en bil och ska sätta dit en turbo.
 
Vi har ätit middag hos svärföräldrarna, barnen badade i deras lilla pool.
Melvin har bakat kringlor och jag har gjort microkola till de större barnen, de har frågat ett bra tag om det nu så jag gjorde en ljus och en mörk.
 
I måndags var vi på BVC med Noah, han hade växt på bra och klarade testerna inför 10 månaders kontrollen så den kommer vi inte att behöva gå på, han var 9 månader och 9 dagar just denna dag och hade lärt sig krypa och sätta sig upp själv bara dagen innan och nu gör han det hela tiden.
 
De större barnen har varit på campingen och bada nästan varje dag senaste veckan, de mindre inte lika ofta men både härom dagen och nu idag var vi iväg. Först fikade vi blåbärspaj som bakades för 2 dagar sen men som fått stå i kylen då vi inte hunnit äta den... sen gjoder jag en deg och bakade ut 20 hamburgerbröd som fick jäsa när vi var borta och gräddas när vi kom hem.
Så livet rullar liksom på...
 
I morgon är det bara 1 vecka kvar på sommarlovet, det ser ut som att det ska vara bra väder och det skulle ju vara toppen om det vore det. 
Fotbollsträningen har komit igång men vi skippade den första men ska försöka ta oss iväg i morgon och på söndag är det match.
 
Minnah ska börja på dagis också, fick besked idag om att inskolningen börjar den 25 augusti och hon kommer att älska det tror jag!
 
Nu får det räcka för ikväll, Noah har redan hunnit vakna en gång och förhoppningsvis sover han vidare nu utan att varkna förrän i morgon bitti... hoppas måste man ju få göra!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus