Sommaren, kom tillbaka!!!

Igår var det tisdag och det blev trots stundvis någorlunda bra väder ute, en slappardag inne...
Mamma ringde på förmiddagen och frågade om vi bjöd på kaffe, hon var i byn pga jobbet, hon köpte med sig lite fika. Det blev en riktigt trevlig överraskning denna dag ❤️. 
Göran åkte till Åsarna för att hämta paket samt att skicka ett och passade på att hälsa på Robert med familj också. 
Till middag blev det pastagratäng vars bas utgjordes av köttfärssås som blivit över. 

(null)


Idag onsdag var jag på bra humör när jag vaknade men sen spårade det och jag gav mig ut på en riktigt lång promenad och gjorde även ett stopp nere vid sjön då jag bara låg en stund i gräset, lyssnade på min ljudbok och kände solens värme, så skönt! 
När jag kom hem var alla ute och lekte och jag lade mig på en filt på gräset med Noah bredvid, dröjde inte länge förrän både fler barn och hundar också var där och trängdes. Hade varit mysigare om det inte blåste då kallt emellanåt, var ju bara +18 grader. 

(null)

Stuvade makaroner, falukorv och grönsaker till middag, fick även för mig att koka en linssoppa på samma gång, den åt jag och Göran till middag. Såhär i efterhand var det bara bra att jag kokade den för alla makaroner tog slut i ett nafs. 

Jag nattade Noah vid 21.00 och nu är klockan strax 22.00 och det är dags för de större att lägga sig också, de mindre lade sig vid 19.00.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus