Styrk 4 år!!! Date Night! Fotboll och sol...

I torsdags lagade Casper middag när han kom hen från jobbet, jag höll honom sällskap och kunde assistera om det behövdes, fiskfile med potatis och hollandaisesås åt vi.
De små barnen blvit lovade att sova hos farmor så strax innan 19.00 knatade 5 st iväg och det blev nästan helt tyst här hemma, bara Noah som satt på golvet och lekte. Tyvärr blev det inte en så lugn kväll ändå eftersom han inte sover så länge efter att vi nattat honom som jag skrivit om förut men så fort han somnat igen, fast senare, så sover han oftast hela natten. Det var morgonen efter som vi märkte den största skillnaden, då det fortfarande var helt tyst klockan 08.00 på morgonen!
 
I fredags tog jag en promenad efter frukost, hemma igen så dammsög jag och satte igång diskmaskinen innan jag duschade och gjorde ansiktmask, fönade håret och klädde på min inför en kväll hemifrån med Göran. Vi hade bestämt "Date Night" med Robert och Annica, så länge sen som vi gick ut och åt elle rbara åkte iväg en kväll helt barfria, det behövs ibland. Vi åt på Sydjämten och gick sedan hem till Robert och Annica för att fortsätta umgås, vi kom hem vid 02.00 tiden och kunde krypa ner i en varm säng; Jonna, Noah och Minnah hade värmt upp vår. Jag flyttade Noah till sin säng och sen kröp jag ner efter att Jonna gått till sin säng.
 
Igår lördag fyllde Styrk 4 år! Tiden går så fort och eftersom de bor i Norge så träffades vi inte för att fira men han såg ut att ha haft en riktigt bra dag med presenter, tårta och bad. Stort Grattis till dig Styrk! Hoppas att vi kan ses snart.

(null)

Igår kväll när barnen satt och kikade på film och åt sitt lördagsgodis efter middagen så gick jag och Noah ut, pappan anslöt sig också och vi studerade hur Noah tog sig till sandlådan och sen inte ville därifrån. 

(null)
Det var tydligen spännande att smaka på både sand och stenar, gräva med handen och kasta sand ❤️
 
Idag är det söndag och i morse strax efter 09.00 åkte jag och Noah till stan med Melvin, Hilma och Towe som skulle ha fotbollsmatch, de förlorade men hade skoj och Towe gjorde ett mål samt fick grönt kort för bra spel.
Det var ju meningen att Jonna skulle ta över lägenhetern som Casper och Tony bodde i när de gick gymnasiet men idag blev det ändrade planer, lite missförstånd och strul efter vägen så nu har jag anmält intresse på några av lägenheterna som finns ute på Östersundshem, som tur är har jag stått i aktiv kö i ganska många år så om vi har tur så kanske vi får napp på någon som inte är allför dyr. Lite synd bara att det det blev med så kort varsel, hon börjar ju skolan om 4 dagar...
 
Värmen håller fortfarande i sig någorlunda bra och det är skönt, man blir på så mycket bättre humör när solen skiner och vädret är bra, i stan blåste det dock ganska kallt så det var inte lika trevligt...
 
Towe och Melvin hjälptes åt att laga middagen idag, krämig wok med kryddig korv och pasta, och nu lyssnas det på musik i vardagsrummet och några barn är ute och leker i kvällsolen innan de ska sova.
 
 



Kommentarer
Postat av: Anonym

Hade ni sagt upp lägenheten som Casper bodde i?☹️

Svar: Nej det har vi inte, är inte vi som är ordinarie hyresgäst, problemet nu var bara att Tony behöver den tills han eventuellt hittar annat då han fått jobb i stan.
Kim Meyer

2020-08-16 @ 19:56:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus