1 Februari 2020!!!

Lördag och jag vaknade vid 08.00 tiden, fått sova ganska bra med tanke på att Minnah vaknade när jag gick och lade mig och har sovit med mig hela natten, Noah halva natten och Lilly vet jag inte riktigt när hon kom. Louie kom också men efter att ha vänt och vridit på sig och till sist kräkts så placerade jag honom på soffan med pappan. Han är förmodligen inte magsjuk utan åt bara lite för lite mat och för mycket tårta till middag igår, idag har han mått toppen!
 
Tvättmaskinen har strulat, har tömt den på vatten och rensat filtret 2 ggr och nu verkar den fungera, den som väntar får se, ändå så ska egentligen en tekniker komma och kolla på den igen då den fortfarande vibrerar, måste ringa och påminna dem på måndag igen.
 
Jag har klippt Tony, han och Isak ska iväg på Skalet som så många andra ikväll då "Två blyga läppar" spelar.
Casper och Emilia är iväg på 50-års kalas i Turingen, eler om det var Handsjön?...
 
Det blev även en sväng till Dollar, började med att barnen ville handla lördagsgodis och sen började jag kika vad som med behövdes därifrån och det var en del så vi tog en tur, jag och 7 av barnen. Det handlades lite fler pennor och Bullet Journals till de som saknade, Ninni har väldigt gärna velat låna det som är mitt så idag fick hon köpa eget och även Hilma behövde lite grejer.
När vi kom hem stod Göran och lagade middag <3
 
Vi hade ätit klart lagom till att barnprogrammen började, alla bortsade sina tänder och gjorde sig klara innan vi alla kröp upp i soffan, sen tog jag en längre promenad med Tyra när de skulle lägga sig strax efter 19.00. Det var behaglig temperatur, ca +2 grader och det regnade lite lätt... känns lite knepigt att det kallaste vi haft på hela Januari är -12 grader och sen har det legat mellan +4 till -4 grader i princip...
 
Idag är det den 1 Februari och Noah blir 3 månader! Sen slog det mig att det bara är 13 dagar kvar tills vi ska säga hej då till vår älskade lilla Mysan också, jag vill men ändå inte, det kommer förmodligen att bli mer verkligt att hon är borta och det är ju både på gott och ont.
Jag ska nog börja baka till begravningen nästa helg...
 
Noah i vagnen i torsdags innan vi promenerade iväg till kyrkis <3
 
Klockan är nu strax efter 22.00 och jag satte mig här för att skriva lite efter att jag gjort klart disken som inte belev gjort direkt efter middagen och så eldade jag. Noah somnade på soffan och jag bar honom till sin säng, han hördes nyss så jag ska kika till honom och sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, det lär visa sig, sticka lite eller så skriva lite.
 
Älskar den här bilden på mig och Louie som jag tog igår när vi lekte med Snapchat och alla filter <3
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus