2020-02-02

Såg att datumet idag blir lika framlänges som baklänges och innehåller endast nollor och tvåor (någon som skrev det är instagram), rätt fränt 😊 20200202

Idag har varit en helst vanlig, gnällig och bråkig söndag. Barn som troligen vaknade på tok för tidigt + att de fick lördagsgodiset mitt på dagen och kunde nästan kika klart på filmen de såg. 

Efter frukost så tog jag och Minnah en dusch, hon valde att lägga smörgåsen bland annat i håret så en dusch blev enklaste lösningen. 

Meja, Melvin, Hilma och Towe var till Klövsjö på fotboll i vanlig ordning och kom hem lagom tills att vi ätit klart middagen som bestod av fiskpinnar, mos och grönsaker. 

Det blev inget lördagsgodis för oss heller igår kväll så vi tänkte försöka hinna med det ikväll, bara Minnah som ska somna först i vanlig ordning. 

Igår kväll/natt gick jag och lade mig vid 01.00, ganska sur var jag då Noah inte ville sova först och sen när han tuttat ännu en gång och somnat vid bröstet och även jag satt och nickade hela tiden så frågade Göran om inte jag skulle gå och lägga mig. Han menade bara väl men det är inte så enkelt att bara lägga sig när Noah först inte vill sova och sen vill man vänta tills han sover ordentligt innan jag försöker flytta på honom. Han vaknade såklart  så jag borstade tänderna, dukade av bordet efter kvällsfika och sen tog jag bara Noah och gick och lade oss. Jag var inställd på att han inte skulle somna om så därav mitt sura humör men han somnade faktiskt och jag med! Noah vid bröstet såklart och inte i sin säng men hellre det än att han skulle vara vaken flera timmar. 

Jonna hade feber nu ikväll så hon blir troligtvis hemma i morgon, inte konstigt om det kommer ännu ett sjok med sjukdomar nu när det är februari, även kallat vabruari 🙈

(null)
Tog denna mysiga bild på Noah och Patrik i fredags när vi var hos honom och Susanne och åt. Han njuter till fullo av sina bonusbarnbarn 
❤️❤️❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus