❤️Begravning för My Nina ❤️

I fredags var dagen kommen, dagen då vi tog ett sista farväl av vår dotter, lillasyster, moster, svägerska och vän ❤️ det är fortfarande så obegripligt!
  (null)
❤️❤️❤️Älskade❤️❤️❤️

Vi var lite kluvna angående om vi skulle åka allihopa eller om Göran skulle vara hemma med de mindre barnen, blir ju lite extra med att försöka sitta stilla i kyrkan vid en så viktig högtid/ceremoni som denna, men när dagen väl kom så kändes det mest naturligt om vi alla åkte. Till och med Casper som var i skolan på förmiddagen kunde sluta tidigare så han också hann vara med och ta avsked av My ❤️
 
När alla var påklädda och klara så packade jag stora bilen full och åkte lite innan Göran och resten, de väntade in Casper som kom från stan men skulle hem först.
 
Jag skulle vara framme i god tid tänkte jag men kom strax efter 13.00 och då följde jag med barnen in på församlingshemmet och gjorde där en fläta i mammas hår som jag lovat, innan jag skyndade till kyrkan för att hinna provsjunga innan allt började. Jon Olofsson som skulle spela och sjunga tyckte att jag skulle sjunga vaggvisan med honom. Jag har aldrig sjungit offentligt någonsin i mitt liv på det viset och vågar egentligen inte men ibland får man följa hjärtat och bara göra ändå.
 
Det första jag möttes av var problem, jag hade 2 av låtarna som skulle spelas, i min mobil, som jag köpt på iTunes för att man inte får spela från Spotify i kyrkan, men då hade jag ingen utgån på min telefon för kabeln och hade inte tänkt på att ta med den adapter... så till slut fick lösningen bli att spela från min telefon och in i en mikrofon...
 
Tiden gick alltför fort och vi skulle samlas i kyrkan 13.30 för att hinna få lite tid själva och förbereda oss lite mentalt men alltför snabbt så började alla övriga besökare komma in i kyrkan, naturligt att det blir så men det hade vi inte tänkt på och planerat.
 
(null)
❤️❤️❤️
(null)
❤️❤️❤️
(null)
Ett lagom och väldigt fin program 
❤️

(null)
"Jämtländsk vaggvisa"
Som jag alltid sjöng för My när hon var liten
❤️
Hon glömde det aldrig och bad mig sjunga den för henne även i vuxen ålder men jag minns inte om jag gjorde det så det var det minsta jag kunde göra nu, på hennes begravning, sjunga för henne en sista gång 
❤️

Ceremonin var i alla fall väldigt lugn och fin, mikrofonerna slutade att fungera mitt i en av låtarna, kanske My som busade med oss, men det hördes ganska bra ändå.
Jag var väldigt nervös inför mitt framträdande som jag knappt hunnit öva på alls, hade Noah med mig i famnen när jag gick fram och sjöng, först bara för My med ryggen vänd mot gången och åskådarna (eller var man ska kalla det) och sen ännu en gång vänd mot alla så sjöng jag och Jon den tillsammans. Egentligen kanske jag skulle haft en mikrofon men jag hann inte testa med det och det viktigaste var ju att jag sjöng för My, vågade inte ta i för mycket heller, men det var väldigt skönt att jag bestämde mig för att göra det och faktiskt klarade det.
 
När vi var klara i kyrkan så bar mamma urnan tillsammans med mig och Tina, till askgravlunden, prästen gick före. Väl där ställde vi ner urnan och alla blommor, tände 2 gravljus och tog ett allra sista farväl av denna fantastiskt fina människa, min syster, vår syster, dotter, moster, svägerska och vän, helt obegripligt! <3

(null)

(null)

På minnesstunden i församlingshemmet som vi hade senare stod ett minnesbord med lite blommer, bilden på My, hennes smycken och stenarna som mamma köpt mm. Väldigt fint ❤️

(null)

(null)

Tina hade ordnat med ett fint bildspel som hon spelade upp till musik när alla tagit för sig av fikat och satt ner, vi hade det på repeat efteråt också, så fint att kunna titta på samtidigt som vi samtalade med varandra och fortsatte fika, sörja och umgås.
 
Folk började så småningom att droppa av och till sist var det bara vi närmsta kvar men vi hade en riktigt mysig stund och Sverre som jag känt sen jag var väldigt liten hade också kommit för att dela denna dag med oss. Det kändes så otroligt härligt att se och få krama om honom igen efter så många år! Jag önskar att det hade varit under andra omständigheter såklart men nu är det som det är även om det som sagt är svårt att ta in.
 
Så, Alla Hjärtans Dag, den 14 Februaru 2020, en dag jag kommer att minnas för evigt, den dag då vi tog farvär av en alldeles för ung och fin människa, den blev ändå en så bra dag som den någonsin hade kunnat bli med tanke på omständigheter och förutsättningar <3.
Barnen skötte sig otroligt bra under hela dagen och i kyrkan var de helt fantastiska!!!
 
Innan vi åkte hem så gick vi till Mommas grav och tände 2 ljus hos henne och barnen lade dit rosor. Det var inte bara jag och mina barn utan även Tina, hennes barn, mamma och Sverre. 

(null)
❤️❤️❤️Älskade Momma❤️❤️❤️
22 år sen vi sade farväl och lade dig till din sista vila
❤️❤️❤️
Du fattas oss
❤️❤️❤️
Ta hand om Mysan
Älskar er
Det gör så ont
😢
❤️❤️❤️
Sov gott
Vila i frid
Vi ses i himmelen
❤️❤️❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus