Ännu en..,

Jag blev väckt och klev upp strax innan 06.00 i morse, Theo och Ninni hade vaknat strax innan och kikade på barnprogram. Jag gick först ut med hunden och sen satte jag mig i soffan med dem och Minnah, passade på att sticka lite på benvärmarna som jag började på för ett tag sen, den ena är redan klar. 
 
Efter frukosten fick jag hämta hem Towe som sovit hos kompis i natt, ont i huvudet och feber. Hon var rätt dålig när vi kom hem, riktigt ont i huvudet och 39,0 grader I temp ca så hon kräktes inom kort. 
 
Ihopstekta rester till middag, kokta grönsaker,, makaroner och kebaben som blev kvar sen igår.  
 
(Här blev en paus och jag fortsätter skriva nästa dag)
 
Det var så att när alla små barn, inklusive Minnah och Noah, hade somnat så fikade vi fram lite gott och kikade på film, jag Göran, Jonna och Meja. Melvin och Hilma hade gått ut på rummet tillsammans med Lilly som skulle sova där så att Towe kunde låna hennes säng då hon är sjuk. 
En bit in i filmen så vaknade Minnah som väckte Noah... Minnah somnade om direkt men inte Noah, satt i fåröljen och ammade honom (det var då jag började skriva) men han kom inte till ro så jag lade mig i sängen för där brukar han ju somna och där somnade även jag och där slutade min kväll. 
Jag klev upp en sväng vid 03.00 för att kissa, starta diskmaskinen och lägga på Göran en filt, han låg på soffan och på hans plats i sängen låg Louie. 
 
(null)
Kvällspromenad med Tyra och jag försökte ta kort på den nästan fulla månen 🌕 
(null)
Ibland önskar jag att jag hade en riktigt bra kamera att fånga naturen med, men jag vet att jag inte lägger den tiden, för jag hade en gång en bra kamera som bara låg på en hylla🙈
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus