Att behöva landa i några dagar...

I fredags blev en fullspäckad dag från morgon till kväll. 
Göran följde inte med och deltog på minnesstunden, han tog med sig Casper, Melvin och Louie och åkte hem till hunden. 

Efter minnesstunden åkte Theo och Lilly med Moffa hem till oss, de åkte strax innan oss för vi gick ju och tände på (min) Mommas grav innan vi åkte hemåt vi också. Sprang in en snabbis på Ica för att köpa mjölk och nässpray. Nässprayen till Ninni som natten till fredag hade väldigt ont i örat och jag misstänker början till öroninflammation och då är avsvällande nässpray bra. 

Göran hade fixat middag tills vi kom hem, älgskavsgryta med tagliatelle ❤️. 

Pappa, Milla och Jacob stannade till strax efter 22.00, sen var det tyvärr dags för dem att åka hem. Tyvärr därför att det var så trevligt och mysigt men såklart förstår jag varför de var tvungna att åka 🥰. 

Jag sov ganska dåligt natten till lördag, jag kände mig liksom rastlös på något vis. 
När vi skulle äta frukost var klockan strax innan 10.00, jag kom ihåg att Theo var bjuden på kalas, Lilly och Towe fick också komma och till slut så var även Hilma och Louie med på kalaset. 
Jonna, Meja, Melvin, Ninni, Minnah och Noah var ute när jag kom hem efter att ha skjutsat till kalaset, de hade kastat in påsen med ved som vi fått på fredag förmiddag. 

När jag sen hämtade hem barnen hade jag börjat få ont i huvudet, och på vägen hem började jag även må illa. 
Jag lade mig på sängen när jag kom hem men fick efter bara några minuter få och kräkas, sen hade jag fortsatt ont i huvudet resten av dagen, men det blev bättre efter en promenad och med solglasögon på. 
Nästa dag var huvudvärken borta och jag har ingen aning vart den kom ifrån eller berodde på, kanske spänningar som släppte 🤔

Söndagen kom, jag hade pratat med mamma kvällen innan och fick veta att Sverre skulle åka hem med 13.20 bussen dagen efter, alltså denna sömdag och jag ville gärna hinna träffa honom mer innan han åkte, det är så många år sen vi såg sist! Han har funnits i mitt liv ända sen jag var liten och han ser mig lite som en extra dotter ❤️.
Så i alla fall så åkte jag och Noah dit och hann umgås i lite drygt 3 timmar innan jag skjutsade honom till bussen. 

(null)

(null)

(null)

Jag tänker att jag och Noah ska åka och hälsa på honom innan jag börjar jobba igen och nästa vinter vill han ta med mig på en resa 🤗. 

Jag var hemma igen strax innan 15.00, hade några ärenden till, som tog sin lilla tid, innan jag åkte hemåt. 

Jag fick senare en bild av mamma där hon gjort i ordning en av hyllorna i sin bokhylla till en minnesplats för My, den ska senare bli ett skåp, ett som rymmer minst det dubbla. 

(null)

Jag pratade även med henne sen på kvällen, nu när begravningen är över så tror jag att det kommer att bli fler jobbiga stunder då vi känner av saknaden extra myclet. Planeringen av begravningen distraherade tankarna och nu när den delen är över så får de mer utrymme ❤️

Eftermiddagen var rätt lugn, barn varvade duschning med slappande och vi åt Nuggets till middag. 

Igår var det måndag, en lugn dag då jag tog tag i att försöka tömma tvättkorgarna, vilket är i princip omöjligt här hemma... innan alla korgar är tomma så jag de börjat fyllas på igen, blev i alla fall 5 maskiner tvätt som jag tagit reda på idag.
Våra pennor som jag och barnen beställt från Panduro kom igår också så nu är vi resor för att både skriva och rita massor i våra Bullet Journal böcker och målarböcker. 😁

Casper tog igår morse tåget till Sthlm där han idag skulle göra sin mönstring, han är i detta nu påväg hem igen. Det hade gått bra men var inte helt redo psykiskt och visste inte själv om han vill göra lumpen eller inte så han får fundera och ansöka igen om 18 månader om han känner för det. Alla andra tester så låg han en bra bit över medel så det var ju både kul och bra. 

Louie och Lilly har varit hemma från dagis idag då Louie varit lös i magen. 
Göran är förkyld, Ninni med men ändå pigg och ingen feber och örat verkar bra nu. 
Jonna är snuvig igen också så vi får väl se hur resten av veckan blir 🤔
Matlista och handlingslista är gjorda så vi är redo för storhandling när det passar, har inte riktigt bestämt dag ännu. 

Nu är det strax dags att natta Minnah, Noah har tagit en liten sovlur på min arm, vid tutten, nu när jag skrivit 🤗

I morgon är det onsdag och halva veckan är snart till ända, tänk hur fort tiden går ibland!!! Eller ganska ofta... 🙈

(null)
Koncentrerad leker han i babysittern. 

(null)
Somnade och fick sova kvar på mammas säng igår eftermiddag. 

(null)
Mysigt att ligga och amma dagtid, tanka lite energi både han och jag. 
❤️



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus