En ganska halvslö dag...


(null)
Bilder från i morse, lite bättre än de tidigare. 

(null)

(null)
Hilma och Meja ställde klockan tidigt i morse för att Meja skulle hinna fläta Hilmas hår. 
Har jag sagt att Meja vill bli frisör!? 🤗

Fått lite kläder tvättade idag, stekte pannkakor till lunch, Melvin, Towe och Ninni var hemma från skolan, Lilly och Louie var på förskolan/dagis. 

Minnah sov bara en kort stund idag efter lunchen, när hon kommit upp väckte hon Noah som inte somnade om igen förrän strax innan middagen. Väckte honom vid 09.00 i morse, annars hade han nog sovit till lunch. 

(null)
Hur söt 🥰
(null)

Mamma ringde en sväng, vi pratade om planerna kring begravningen, ska ju träffa prästen sista gången i morgon, känns så konstigt att begravningen är på fredag. Nästan så att det känns som att så länge vi inte haft begravningen så finns hon fortfarande, då kan man förneka att hon är borta, fina Mysan. 

Spelade lite tv-spel med Melvin, Max 30 min sen blev jag lite snurrig i skallen, hihi, blir väldigt lätt åksjuk. 

Hamburgare till middag, älsklingen som lagade men vi var i köket nästan allihopa ändå under tiden. 

Igår efter middagen lappade jag ihop Hilma och Melvins täckbyxor som varit trasiga i någon vecka, skurit upp dem på skridskorna när de åkt och ramlat mest troligt. Det blev inte vackert men de är "hela" nu i alla fall. 

Nu ikväll har vi ätit lite morotsstavar och dipp, lite gurkstavar med. Kikat lite på Tv, blev ca 1 timma innan Minnah kom upp och nu ligger vi i sängen och kikar på film. Noah skulle jag natta vid 21.00 tiden tänkte jag men förstod att det kanske inte skulle funka om jag satt i soffan... men jag tog risken. 
Han är fortfarande vaken, eller sover nog strax här intill mig, mätt och med ny blöja och pyjamas. 

Nu ska jag försöka bära över Noah till sin säng och sen ska hunden ut sen snabbis. När Minnah också somnat så kan vi sova, i morgon är det onsdag. 

Natti natt ❤️






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus