En väldigt lugn och harmonisk dag...

...nästan så att man önskar att barnen var sjuk oftare 🙈 bara för att de är så lugna då. 
Nej men skämt å sido, barnen har sovit och druckit saft hela dagen och det är ju vila och vätska som behövs när man har feber och värk i hela kroppen. Väldigt bra att de själva känner att de måste och behöver vila också, både Lilly och Louie har självmant lagt sig och sovit för kvällen också även fastän de fick vara uppe och se på Talang. 

Natten var väl sisådär, Noahs nattning blev ju störd och sen somnade han inte förrän vid 02.00 och sen blev vi väckts av Minnah före 04.00 och då hade redan Louie och Lilly kommit till oss. Tack och lov så kunde jag amma Noah så han somnade om och jag kunde lägga honom i sin säng och han sov vidare. Han vaknade inte igen förrän vid 12.00, struntade i att väcka honom vid 08.00 då kvällen och natten blev som det blev. 

Jag klev i alla fall upp strax innan 06.30, promenad med hunden och barnen fixade själva frukost, de fick äta fil efter 3 dagar med gröt. 
Den fick de barn som inte skulle på skolan äta allteftersom de vaknade och ville ha frukost då resten ju är sjuka. Theo hade inte feber i morse, han sov dock ändå tills strax efter 08.00, men han fick feber sen framåt lunchtid och har sen sovit större delen av dagen.

Jag och Noah har lånat Jonnas säng efter lunch och sovit i 2,5 timma (tror jag det blev), skönt!
Efter tuppluren tog jag med mig Meja och promenerade till Tempo för att köpa, bröd, fil och yoghurt. 

Kebab med ris till middag, de små och sjuka ville ha yoghurt, men de åt bara lite, alla som haft feber har också kräkts (av febern) förutom Jonna och Minnah men då har de inte haft så hög feber heller. 

Ikväll lyckades jag natta Noah strax efter 21.00 och nu har Minnah somnat under tiden som jag skrivit, hon sov en sväng på soffan i eftermiddags men var uppenbarligen trött nu ändå. 
Minnah har lyckats bättre med toalettbesöken idag, någon har följt med henne varje gång hon sagt till att hon behöver kissa och det har inte blivit en enda olycka. 

Göran fixar lite med bilen i garaget. Han skulle egentligen ha jobbat men eftersom så många är sjuka och nätterna blir jobbiga så tar han vab. 

(null)
Mammas och pappas säng är bäst att ligga i när man är sjuk, oavsett tv:n och en film är på eller om det vara är ett mörkt och tyst rum. 

(null)
Hilma som pysslar med sin Bullet Journal ❤️ har hjälpt henne lite men det mesta fixar hon själv 🤗

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus