Fortsatt sjuka och ännu en grind...

Theo kräktes natten till idag så det blev inget kyrkis för oss, visst hade jag kunnat gå dit med Minnah och Noah som är "friska" men onödigt att riskera att de bär på smittan och att de smittar andra barn. 

En rätt lugn dag, barnen har lekt och kikat på film. Vi åt stekt ägg på macka till lunch och Minnah och Noah lyckades synka sina lunchlurer så det blev lite lugn och ro men båda händerna fria! Passade på att ringa och prata med mamma en stund. 

Åkte på eftermiddagen till Svenstavik så att Jonna kunde hämta ut sitt pass och vi kunde köpa gångjärn och hasp så att vi kunde fixa en ordentlig grind till hallen... Minnah har återigen smitit upp och gjort hyss på Jonnas rum och det är så onödigt att saker förstörs. 

Friskpinnar men mos till middag, Hilmas blåbärsmuffins till efterrätt och när jag och Meja fixat disken och Göran fixat de små i säng så skruvade vi upp grinden som Göran kapat av en plywoodskiva som vi redan hade. Nu hoppas jag att det funkar att hålla ordning på den lilla hopplösa prinsessan 🙏🏻  denna grind ska hon förhoppningsvis inte kunna klättra över 😅

(null)
Bilden är inte från idag men här har vi den lilla illbattingen 😅🤗💕


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus