Halvt sjukstuga igen...

Jonna var inte alls pigg i morse när hon klev upp, huvudvärk och ont i halsen och nu på eftermiddagen har hon fått feber med. 

Lilly hade varit hängig på dagis och sovit en stund på soffan, en temp som visade 39,1 när vi kom hem förklarade varför. 

Även Louie kändes lite varm och vid middagen hade han 38,0 så det blir inget dagis för någon av dem i morgon och ingen skola för Jonna heller. 

Susanne föreslog igår att vi skulle åka till Åsarna och äta lunch idag, länge sen vi gjorde det sist. Jag fixade så både Jonna och Minnah åt lunch innan vi åkte och sen skulle ju ändå Minnah sova lunch så hon fick vara hemma med Jonna. Noah tog jag så klart med mig och vi var hemma igen till 13.00. 

(null)
Noah sov hela tiden ❤️

Göran slutade jobba vid 12.00 idag och var hemma vid 13.30 ca. När det var dags att hämta på dagis så släppte han av mig på Tempo så jag kunde handla medans han hämtade barnen. 

Till middag idag blev det stuvade makaroner, korv och grönsaker, allt utom 4 små korvskivor blev slut så jag antar att det var gott. 
Jag vet ju egentligen inte om jag gör god mat eller är bra på att laga mat, jag lagar ju för det mesta middagen och har gjort i massor av år men att veta om det är bra, hur gör man det!? Jag vet ju inte hur utomstående skulle säga att den smakar i jämförelse 🤔. Eller ännu värre en kock 🙈. 

Jag brukar ju för det mesta ha koll på klockan men tiden försvann lite nu ikväll och barnen kom isäng senare än tänkt. De små kom isäng i ganska bra tid men de större som skulle lägga sig tidigare ikväll är påväg ut för att lägga dig nu och klockan är 20.30...

Jag sitter just nu och nattar Minnah just nu, innan nattade jag Noah som nu ligger i sin säng här bredvid och sover. 
Igår somnade han vid 19.30 och sov tills 23.00 när jag lade mig, han åt och somnade sen om bredvid mig och har förutom att han ätit en gång till innan det sovit hela natten. Han åt igen strax innan 06,00 då jag skulle kliva upp och så väckte jag honom strax innan 08.00. 

I morgon är det kyrkis, jag Minnah och Noah ska nog dit, skönt att komma iväg en sväng och träffa andra än vara familjen och kul för Minnah att leka med andra barn.

(null)

(null)
Lilly satt och ritade/målade innan vi åkte till dagis/förskolan. 

Det var ju så kallt som -18 grader igår kväll men i morse så var det bara -5 och sen blev det varmare ändå så ca -3 grader har temperaturen legat på idag. Jag trodde att den garanterat skulle ligga på -20, det trodde Casper också som blev lättad över att vi hade fel. 

När Minnah somnat ska jag laga ett par byxor åt Meja och sen ska jag nog bara sitta och ta det lugnt en stund innan det är dags att sova. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus