Inför en begravning...

Det behövs väldigt mycket planering inför en begravning, mer än vad man tror, så många detaljer och val. 

Igår träffade vi prästen igen, valde klart sånger, psalmer, texter och låtar. Gick igenom själva akten från början till slut osv. 
Vi valde även de sista rosorna och pratade igenom allt en gång till, det tar längre tid än man tror och däremellan skulle vi få i oss lite lunch också. 

Det var i stort sett vad jag hann med igår, lagade middag när jag kom hem och sen var det det vanliga racet med nattning av barn, men jag smet faktiskt ut på en promenad med Tyra efter att Minnah somnat och innan Noah skulle sova. 

Idag har jag, Minnah och Noah varit på kyrkis, skönt att kunna tänka på något annat än begravningen, den är ju i morgon och jag kände att jag behöver få lite distans innan och kanske inte bara tänka på den, även om den ändå ligger och gnager. 
Det är ju inte alls ofta men är på begravningar och allra helst inte för någon som stod så nära ändå, en syster! Momma var ju också nära men då var jag knappt 14 år och det är nog inte riktigt samma sak, eller det blir inte samma som om man är vuxen känner jag. 

Minnah ska strax lägga sig, hon sov sent idag så jag har dragit ut på nattningen lite, sitter nu och väntar på att elden i pannan ska ta sig ordentligt. 

I morgon ska jag försöka att bara ta det lugnt, ska plocka fram muffinsen ur frysen och hinna duscha och fixa mig i lugn och ro, resten får jag ta som det kommer. Det kommer ju att bli en jobbig dag för alla ❤️

(null)


Kommentarer
Postat av: Marie

Saknar dina inlägg, men förstår att du behöver landa efter allt det jobbiga och svåra! Kram!

Svar: Härligt att du saknar dem, men som du själv skriver så har jag behövt lite tid, men jobbar på ett inlägg som troligtvis kommer i morgon 💕 kram
Kim Meyer

2020-02-17 @ 22:01:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus