Kaos dagen i ända!...

Idag har verkligen inte varit några bra dag... jag har lite sen igår känt mig låg och idag var det saga för Göran att jobba, han åkte vid 12.00 tiden. 
 
Strax innan lunch kom Susanne och hälsade på tillsammans med barnens kusiner från Norge som har sportlov denna vecka och ska tillbringa veckan här i Rätan. 
Egentligen var det inga konstigheter att de kom hit men det blev bara väldig obalans i mitt huvud och mitt humör... det var lite stökigt att få barnen att äta lunchen då de bara ville leka men det gick och sen blev det lite lugnare. 
 
Det var lite senare som det blev kaos, Theo, Lilly och Louie följde med kusinerna hem till farmor vid 13.00 tiden och en timma senare kom skolbarnen. 
Theo kom tillbaka hem men sen ville han och Ninni gå till farmor och jag lät dem göra det, bara det att Theo en stund senare kommer hem med händerna dränkta i motorolja och när jag frågar vad han gjort så försöker han ljuga mig rakt upp i ansiktet och säger "jag vet inte". 
När jag skällt på honom, fått honom att tala om sanningen och händerna någorlunda rena så kommer Ninni hel och är dels helt blöt men även hon har olja på byxorna och hon har ingen aning om hur den kom dit, hon måste ha strukit sig uppefter något men "minns inte".
Jag förstår bara inte varför det blivit så vanligt att barnen, både hemma och på skolan, ljuger så mycket!? Gör allt för att försöka komma undan med allt och inte alls som jag lärt dem, att de ska står för sina handlingar och om de säger som det är så blir vi inte alls lika arga som om de ljuger!!! 
På skolan är det också en massa påhopp, anklagelser, fula ord och ja väldigt grova saker men när lärarna tar tag i det så är det ingen som sagt eller gjort något och ord står mot ord och den som betett sig illa kommer undan... nästa dag kommer barnen hem med fler händernas som de berättat om och så går det bara runt. 
Mina barn är absolut inga änglar men mycket av det som de lärt sig kommer då inte hemifrån.
 
I alla fall så när det ena efter det andra gått fel (ytterdörren som lämnades olåst, Minnah släppte ut Tyra, Louie gjorde samma sak lite senare, Minnah kissade på sig, tvätt skulle hängas, Noah skulle ammas och bytas blöja på, barn som svär åt varandra, slår varandra, tjafs och bråk) och allt på en gång så började det i alla fall bli lite bättre. Middagen kom på bordet, vi åt, barnen blev mätta och nöjda och kunde sen leka en stund till innan det var dags att börja lägga barnen för natten. 
 
Nu ligger alla utom Meja, Jonna och Noah i sina sängar och jag kan äntligen sitta stilla en stund i soffan. 
 
I morgon är en annan dag och förhoppningsvis en lugnare dag 😇. 
 
(null)
Skitunge!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus