Lilla Fluffiga Vilda ❤️

Ibland och allra helst på helgerna så flyger tiden och dagarna iväg, så som denna helg, även om det känns som att vi inte gjort så väldigt mycket. 

I fredags väntade alla bara på en enda sak och det var på att det skulle bli kväll och att vi skulle åka iväg och hämta en liten valp, en kompis till Tyra! Valpen är en liten pudelblandning, ensam tjej i sin kull och hon har fått namnet Vilda ❤️. 

(null)

Tidigare på dagen kom även den saknade sonen hem, så ovant att Casper är borta en hel vecka nu när han i vanliga fall har praktik i 3 dagar, det innebär att han bara är borta 2. 

Igår var det lördag, barnen åt godis och kollade Talang på förmiddagen, Göran var ute i garaget med pojkarna, bland annat Casper, Isak, Tony och så en och annan kompis. 
Några av oss andra satt och pysslade i köket, några lekte och några satt med någon typ av skärm. 
Ute blåste det rätt bra, stora snöflingor singlade ner på förmiddagen och sen smälte det och så blev det ännu halare ute än innan. 

Idag hade Jonna träff i Svenstavik med årets konfirmander, Jonna är en av de "unga ledarna". Tyvärr så bor vi ju lite dumt till så att åka buss funkar inte på en söndag, inte se tiderna i alla fall. Jag hade nog helst bara varit hemma men gjorde det bästa av situationen och passade på att hälsa på mamma under tiden som Jonna hade träffen, vilket var klockan 10-15. Jag kollade redan igår kväll med mamma om det var okej att vi kom, jag tog med mig Ninni, Minnah och Noah. 
Vi hade det både mysigt och trevligt, lagade lunch, Ninni och Minnah badade och vi pratade en del. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Inatt drömde jag förresten om My ❤️

Vi var hemma igen strax efter 15.30 och då började jag med middagen, jag hade sett fram emot att göra den då vi skulle testa att tillaga sötpotatis i ugnen tillsammans med andra rotsaker, som i det här fallet bara är enkel potatis och morötter. Till det åt vi lövstek och det blev gott. 

När jag stor och serverade denna stökiga familj, någon kommer inte till bordet, någon sitter inte ner, någon är högljudd, någon klagar på maten, någon springer iväg osv... jo men då i alla fall så lyckas Minnah kasta/tappa en av mobilerna rakt på min lilltå!!! Och AJAJAJ så förbaskat ONT det gjorde och vad LÄNGE det gjorde ont!!! Jag svor en del ramsor och vrålade lite lätt för att försöka intala mig själv att det skulle göra mindre ont då men det funkade inte. Till saken hör att jag sällan svär, bara när jag blir riktigt arg, det går riktigt dåligt eller för förbaskat ont!
Nu några timmar senare så kan jag meddela att halva tån är blå-lila och det gör fortfarande ont när jag går. 

Jag sitter och nattar Minnah i detta nu, trodde hon skulle vara lätt att natta då hon endast sovit ca 30 min idag men hon är väl för strött då istället, aldrig är något helst lagom. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus