Semlor på en torsdag efter kyrkis...

Nu har det varit riktigt kyligt ute några dagar, i tisdags var det -15 grader och idag -19 grader på morgonen, det blir lite varmare sen när solen värmer och sen kyligare framåt kvällen igen.som tex nu är det -13. Vi har ju varit så bortskämda hittills i vinter med att det som lägst varit -17 och -12 grader vid något enstaka tillfälle bara, annars har det legat mellan +5 och ner till -5, mycket kring nollan.
 
Tisdag - torsdag har barnen varit på skola och dagis, Lilly och Theo hade kompisar med sig hem igår, de var ute och lekte en stund då temperaturen var bra och solen sken men det är som en isgata här ute, det är till och med så att man måste gå i mitten av vägen runt kvarteret för att inte riskera att halka och slå ihjäl sig, även i mitten är det väldigt halt på sina ställen...
 
Jag hann inte baka npgra semlor i tisdags då det ju var Fettisdag, Göran jobbade och jag fikc bara inte till att gå på affären på förmiddagen för att kunna handa till baket, men senare på dagen kunde jag i alla fall köpa med mig det jag behövde till dagen efter, då jag faktiskt bakade semelbullarna... men vi åt dem inte förrän idag då det inte riktigt ville sig rätt med tiden igår.
 
Idag har vi varit på kyrkis, Noah vaknade vid 08.00 tiden i morse och somnade igen strax efter 09.00 och sov ute i vagnen ända tills vi var hemma igen strax innan 14.00... han mådde så gott och var pigg och glad när jag lufte ur honom ur vagnen medans Minnah fortsatte sova, hon hade ju däremot lekt på bra med alla barnen som också var på kyrkis. Susanne var också där med Styrk och Stella, Storm var med till en början men tyckte det var ganska tråkigt och åkte hem hit till Göran och spelade lite tv-spel istället.
 
När jag kom hem så hade älsklingen redan förberett middagen, chili con carnen stod så gott som klar i en gryta på spisen och väntade <3 så otroligt skönt att inte behöva tänka på att jag senare skulle ha hunnit med både den och semlorna som jag gjorde i ordning när vi och barnen komit hem strax efter 14.00.
 
Meja, melvin och Lilly sover hos farmor i natt, med kusinerna från Norge, de andra har också lagt sig och Noah är grinig, övertrött, somnade till för en stund sen men vaknade när jag skulle lägga ner honom... funderar på om jag ska lägga mig med honom på sängen och natta honom och se om jag kan bära honom till hans säng sen, så som jag gör om kvällarna när vi läger oss.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus