Sjukstugan utökas...

Lilly fick ju feber redan igår, Louie också men bara lite. Idag har Lilly haft som högst uppmätt temp 40,2 grader, Louie 38,6 (kanske mer) plus att Minnah och Ninni också fått feber, Jonna är fortfarande också sjuk och det är väl bara att vänta och se om och när någon fler åker dit. 

Så eftersom dessa sjuka barn legat så gott som däckade så ägnade jag förmiddagen åt att baka till begravningen. 120 strass/gaffel kakor, 130 kolasnittat och drygt 80 kardemummamuffins. Noah sov sig igenom förmiddagen så det var inga större problem att hinna med. Skönt att ha det klart! 

Till middag åt vi Nuggets och pommes, ja vi som fortfarande är friska, de andra har druckit saft och försökt få i sig lite fil och yoghurt. Ninni åkte ju på skolan i morse så hon leva sjuk på skolan, hämtade henne innan lunch. 
Både Ninni och Louie har kräkets pga feber och huvudvärk, Lilly har fått Alvedon 2 ggr nu, en i förmiddags och en nu ikväll. Har man 40,2 grader så känns det som att vi kanske kan behöva dämpa den en aning. 

Minnah har varit relativt pigg ändå, druckit säkert 1 liter saft minst ( svag saft) och kissat minst lika mycket på badrumsgolvet då hon inte riktigt hunnit ända fram. Säger hon till så att man följer med henne så går det bra men springer hon dit själv är det svårare, speciellt när hon druckit så mycket som idag. 
Nu har jag precis satt mig för att natta henne och jag tror hon så gott som sover redan. 

Försökte mig på att natta Noah innan men blev störd av bland annat Minnah men även Meja som inte visste att jag nattade, hon tände lampan och kom in i sovrummet för att lägga tillbaka spelen som hon och Towe spelat, i skåpet. 
Nu när jag skulle natta Minnah låg Noah fortfande vaken och rätt nöjd i sin säng men han hade bajsat så det fick älsklingen fixa nyss. 

Noah sov förresten lika bra natten till idag som den förra. Det brukar ju bli lite enklare med fasta rutiner och de faller bättre på plats från 3 månaders ålder tycker jag. 

(null)

(null)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Du är så duktig😊tar gärna recept på kakorna😊 Krya på er o ha en fin helg💛

Svar: Tack! Kolasnittarna går att hitta recept var som helst men jag vet inte när det gäller strasskakorna men ska se om jag kanske kan lägga ut recepten senare 😊. Kardemummamuffinsarna kan jag också fixa.
Kim Meyer

2020-02-07 @ 09:02:37
Postat av: Anonym

Men Kim vilka kakor! Alldeles jämna och fin. Dessutom min.favorit. Du är otrolig duktig på det mesta 💕👍
Kram Berith

Svar: Tack! Jo det mesta klarar jag mer eller mindre med varierande resultat, mycket ligger väl i viljan och tron på om man kan eller inte också. Sen är just i detta fall knepet att varje kula/kaka är mätt med ett matskedsmått 😊.
Kram 🥰
Kim Meyer

2020-02-07 @ 22:36:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus