Storhandlingen avklarad!

När barnen gått till bussen i morse så gjorde vi oss klara för att åka till stan för att storhandla, jag, Jonna, Lilly och Noah, resten var hemma med pappan.
Jonna kom hem tidigare från skolan igår då hon inte mådde så bra, fortfarande lite tussig idag men bättre och att följa med och handla är inte så ansträngande då det mest är bilåkning så då fick hon ju vila och lugn och ro på samma gång.
 
Vi var hemma igen strax innan 15.00 och då hade vi hunnit vara på Djurmagazinet, DollarStore, Ica Maxi, Sibylla i Brunflo och sen DollarStore i Svenstavik också, pga saker jag glömde när vi var på butiken i stan.
 
Att packa upp och packa in alla varorna när vi kom hem gick relativt snabbt och smidigt, klara inom 1 timma och sen gjorde barnen middag, köttbullar, makaroner och brunsås.
 
Efter middagen brukar de äldre syskonen borsta tänderna på de yngre syskonen under tiden som vi fixar i köket, idag bytte vi taktik, jag och Göran tog tandborstning och några av barnen hjälptes åt i köket, det funkade det med, nästan bättre då de yngre gärna trotsar de äldre och vägrar lyssna bara för sakens skull... ikväll var det inga som helst gnäll utan det gick i ett naffs!
 
Tog en sväng med dammsugaren senare, hade tänkt att bara ta golven först men soffan fick sig en omgång den med, och varje gång jag dammsuger i vardagsrummet så tänker jag att jag önskar mig en soffa med högre ben så att man kommer åt att städa under den.
 
Lagat ytterligare ett par täckbyxor har jag också hunnit samt 30 min promenad med hunden. Tänt upp i pannan, tvättat av mig och krupit i pyjamasen innan jag nu sitter och nattar Minnah, en rejäl stund senare än jag tänkt men hon sov ganska sent och det är ingen ide att natta för tidigt heller.
 
Egentligen skulle vi inte ha handlat förrän tidigast i morgon eftersom det är då vi får påfyllning med pengar på kontot men då har ju vi en väldigt snäll son som lånade ut pengar till oss så att vi kunde handla tidigare och när det passade bättre. Kan ju sätta tillbaka pengarna redan innan jag lägger mig för natten, för jag lär ju som vanligt inte komma isäng innan 00.00...
 
Ja, så mycket mer hinner man inte på en dag om man är en sväng till stan, bara restiden är ju mer än 3 timmar, lite frustrerande egentligen att tänka på hur mycket tid som går åt till att bara köra... men jag hann ju komma lite längre på ljudboken då i alla fall.
 
Noah börjar bli trött, kan höra honom från vardagsrummet, inte alltför nöjd i Jonnas famn men inte ledsen. En ny blöja sen och så tutte så sover han förhoppningsvis, han har börjat somna för natten lite tidigare senaste veckan och sover sen i sin säng ända till morgonen.
 
I morgon är det torsdag vilket innebär kyrkis :)
 
 
Lyckligt över att få följa med till stan... synd bara att lampan i hallen är så stark så att bilden inte alls blev så fin som verkligheten...
 
Och här är han som knappt sagt ett pip idag, så snäll och go, och inte beror det på att han sovot hela tiden heller, för han var vaken under hela den drygt timmes långa handlingen på Ica Maxi. Satt i bärselen på Jonnas mage <3
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus