2 Januari 2020...

Jag hade ställt väckarklockan på 07.30, men när den ringde var allt så tyst och lugnt så jag klev inte upp förrän strax efter 08.00. 
Jag klädde mig, Noah vaknade rätt snabbt så han fick sitta i soffan hos Theo under tiden som jag tog mig lite snabb frukost. 
Sist bytte jag blöja på Noah och tog på honom kläder innan jag strax innan 09.30 tog med mig honom och åkte till Svenstavik där vi hade tid både på BVC och MVC. 

Först hade Noah till för att väga och mäta, allt såg bra ut och han var nöjd och glad hela tiden. Jag ammade honom lite sen under tiden som vi småpratade lite och Iris skrev upp längd och vikt i boken. 
När Noah var klar och mätt så hade jag tid för efterkontroll hos barnmorskan, även där gick allt bra, Noah somnade i bilstolen, och jag blev undersökt och fick godkänt. Sen åkte vi hem igen. 

Eftersom jag bara åt en lätt och snabb frukost hade jag hunnit bli lite hungrig och de här hemma hade ju redan ätit frukost så jag tog mig lite te och 2 smörgåsar. 
Noah vaknade och var lite smågnällig, han var trött men kunde inte riktigt komma till ro och somna så jag fick bära runt på honom och skumpa en bra stund innan han vid 15.00 tiden somnade. 

Till middag åt vi Nuggets med strips, vi hade ingen mjölk kvar hemma så jag tog med mig Minnah, Towe, Tyra och panten ut och gick i blåsten till affären. Skönt med en promenad även om den var blåsig, det var ju i alla fall +6 grader ute. 

Efter att middagen var uppäten och disken undanplockad så borstades det tänder på de små barnen innan Göran tog med sig de större barnen + Towe och åkte till stan för att gå på bio. Hilma och Towe var på bio annandag jul så de fick vara hemma, men eftersom Towe fyller år på måndag så gick hon välja att följa med om hon ville, som den del av sin födelsedagspresent. 

När de åkt satte vi oss alla i soffan och kikade på barnkanalen tills strax efter 19.00 då jag tog med mig Theo, Lilly och Louie för att natta dem. Minnah som inte sovit idag var också trött så Hilma tog på eget initiativ sig an att natta henne... dock låter det som att hon inte riktigt kommer till ro så jag ska ta över så fort Louie somnat, de andra två somnade fort. 
Ninni sitter i soffan med Noah, hon som är äldst av de små får ibland lite extra fördelar när det finns möjlighet och hon faktiskt har uppfört sig bra och visat sig stor och duktig. 

Ja det var denna dag, andra dagen på nya året. Lite beroende på när Louie och Minnah nu somnar så tänkte jag att i alla fall Hilma och jag skulle se på film, kanske Ninni också men vi får se. 

Hej så länge 😊

När mina inte känner sig på topp så kan man alltid lätta upp stämningen med hjälp av snapchat-filter 🥰😜😁

(null)

(null)



Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur gamla är respektive barn?😊

Svar: Kan försöka få med det i nästa inlägg 😊
Kim Meyer

2020-01-03 @ 11:43:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus