9 Januari... magsjuka...

Det var väl egentligen väntat att nu när det går magsjuka överallt så skulle även vi får besök av den. 
Theo var den första att kräkas men det var tidigt på morgonen den 7:e har jag för mig, han kräktes några gånger under förmiddagen och sen var det i stort sett över. Han höll sig lugn hela dagen och var inte så stor i maten. 

Igår kväll var det Minnahs tur, Jonna skulle kolla till henne då hon vaknade och stoppade händerna rakt på en nerkräkt Minnah. 
Hon kräktes fler gånger under kvällen men runt 01.30 tog jag med henne till vår säng och så lade vi oss för att försöka få lite sömn. 
Minnah sov faktiskt ända tills klockan 05.30 ca innan hon vaknade och då kräktes lite igen. 
Hon fick kika på youtube "Lek med oss" en stund innan det var dags att kliva upp och koka gröt. 

När vi kom upp meddelade Göran, som sovit på soffan och skött tvätten under natten, att även Lilly hade kräkt framåt morgontimmarna. 

Efter frukost och när skolbarnen gått till bussen så sov fortfarande Noah, så jag kröp ner i sängen och sov en stund till. 
Casper var dålig i magen under natten och sjukanmälde sig från praktiken och Jonna kände sig inte heller så kry så även hon stannade hemma för säkerhets skull, är ju i alla fall 4 mil enkel resa ifall vi plötsligt måste hämta henne på skolan. 

Jag jo jag tänkte ju sova en liten stund... det blev en ganska lång stund! Noah vaknade till vid 09.15, tog honom till sängen, gav honom tutte och sen sov vi vidare. 
12.30 klev jag upp igen, utvilad och pigg kände jag mig och efter en promenad med Tyra så åt vi lunch. Sen var det älsklingens tur att lägga sig och sova, jag väckte honom strax innan 17.00 när middagen var klar. 

(null)
Makaroner, köttbullar, brunsås och grönsaker, något som all barn tycker om och äter bra av, passar precis såna dagar som denna, när inte alla mår på topp. 

(null)

Nu sover alla de små, även Minnah och Noah, utan större bekymmer och de mellersta barnen har också lagt sig. 
Casper bad mig köpa pizza när jag var på affären och jag köpte två, kan vara gott att ha nu ikväll när vi kanske ska försöka se en film. Det är ju i alla fall bättre än godis och någon form av kvällsfika vill jag ju ändå äta. Mjölken i tuttarna blir ju lidande om jag inte ser till att äta ordentligt och det vill jag ju inte, Noah måste ju få så han klarar sig, det är viktigast! 

(null)

Han växer dock så det knakar och ska strax börja med blöjor i storlek 3, hade mycket 2:or så de är på gränsen men vill göra slut på dem. 
Sen har vi börjat testa lite av kläderna i storlek 68 och de är inte så mycket för stora utan snarare ganska lagoma 🥰



Kommentarer
Postat av: Anonym

Krya på er💛

Svar: Tack 🌸
Kim Meyer

2020-01-10 @ 09:42:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus