En rätt lugn söndag...

När Minnah somnat igår ochjag även nattat Noah som somnade vid 21.20 tiden kände jag mig så pass kry att jag tog en längre promenad med Tyra, det småregnade men det gjorde inget, det var jätteskönt. 

Jag, Göran och Jonna kikade på fler avsnitt av  Spökjakt och lättare kvällsfika, jag tog fil, blandade med lite kvarg och sen granola. 

Vi kom isäng väldigt sent igår, Noah hade svårt att komma till ro och både Louie och Minnah vaknade... så 02.30 tror jag klockan var när vi lade oss för att försöka få några timmars sömn och mellan oss låg då både Minnah och Louie. 
Casper, en tjej och Isak kom hem vid 01.00 tiden, de hade varit och hämtat en motor i Kramfors... Casper i ett nötskal, sålde en motor härom dagen och köper en ny, fast denna var med stativ och en väldig massa verktyg också. 

Morgonen var ganska lugn, vi fick sova ganska länge ändå och sen gick jag en promenad med Tyra innan frukost, bara runt kvarteret. 

När vi ätit och fixat lite så skulle Minnah sova, jag tog henne i vagnen och fick Lilly som sällskap och gick till affären, det behövdes som jag trodde ändå kompletteras lite pga att vi mår lite si och så i magen... Görans tur att åka dit i natt. 

Jag och Lilly tog en sväng till macken också, lite lördagsgodis till mamman och pappan, om vi nu har aptit till det, men jag känner mig i alla fall hyfsat återställd, kan ju ta några dagar... barnen hade ju chokladbollar som väntade här hemma och Lilly som inte gillar choklad fick plocka en egen påsa med lite godis att äta på promenaden tillbaka, vi kom överens om att det skulle vara en hemlis. 

(null)
Hon var noga med att inte godispåsen fick vara med på bild så den gömde hon under vagnen. 😅❤️
(null)
Minnah sov bara ca 30 min men det gjorde inget, lite är bättre än inget och mycket är inte heller bra. 

När vi kom hem så spelade vi lite spel innan Noah skulle vakna, men han sover ju en väldigt lång tupplur mitt på dagen så jag hann nästan göra klart middagen också, han sov alltså  ca 5 timmar. 
När vi ätit middag så åt han en slurk till och somnade, sov ca 30 min så jag tänker att det kanske var den lilla tuppluren som han brukar ha på kvällen som han sov då 🤔. Vi får väl se, rutinerna brukar ju inte sitta så bra innan 3 månader, få brukar i alla fall jag barnet få styra lite själv och utefter oss, det brukar ordna till sig och jag tror att om vi lägger oss tidigare så hjälper det mycket också! 
Vi åt förresten Pizza till middag idag. 
Chokladbollarna fick bli efterrätt. 

Sitter och nattar Minnah nu, hon somnade precis, hon stökar runt lite och försöker smita några händer men när hon väl slappnar av så går det snabbt. 
Hon sprang förresten runt och var ledsen förut ikväll, hon ville bajsa men kunde inte, Jonna satt med henne inne på torpeden och sjöng, kikade på bilder och annat men det funkade inte. Vi tog på blöja men hon sprang omkring och gnällde och var ledsen då också Till slut höll jag henne i grodställning över toaletten, det gillade hon inte heller men efter bara någon minut kom bajset och hon blev lättad, förvånad och glad, fortfarande en aning ledsen. Jag har fått göra lika med flera av barnen tidigare så jag vet att det funkar. 

I morgon är det skola igen, Ninni hade på gränsen till feber nu ikväll så får se hur hon mår i morgon bitti. 

Nu ska jag gosa med Noah ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus