Feber och ont i kroppen...

Jag mådde somnat ganska illa i morse, fick i mig en liten smörgås, lite te och blåbärssoppa... lite dålig i magen och gaser men inget kräk och illamåendet har successivt gått över. Istället har jag frusit väldigt mycket och har ont precis överallt, men speciellt i ryggen och bäckenet, lite ont i huvudet också men det har jag haft i flera dagar. Låg i sängen några timmar efter att vi ätit sen frukost, som vi alltid gör på helgerna, men jag blev inte varm om fötterna! Det visade sig att jag hade feber, 38,6 grader "bara" men det är ganska mycket för mig. 
Jag klev upp pga att jag inte kunde sova, inte trött nog, bara ont...

Nu har jag fått i mig ca 0,5 dl chili con carne som älsklingen kockade ihop ❤️ och en skiva franska med ost, samt lite te, och ett glas till med blåbärssoppa. 
Noah vaknade och var rätt grinig vid 14.00 tiden, tog både sång, vyssande och vaggande innan han somnade på mitt bröst, hade täcket emellan då jag var så varm. Men sen när Meja lagt över honom i sin säng så sov han i ca 3 timmar och nu har han ätit sig mätt, är glad och lugn och har legat ca 30 min i babygymmetboch filosoferat utan att tröttna 😊. 

Jag hade tänkt mig att hinna med en promenad varje dag oavsett väder, skönt att få röra på sig och få rensa tankarna men idag har jag inte ens rört mig 1500 steg 🙈 men är man sjuk så är man...

Ska natta Minnah nu, hon har inte sovit idag, gnällig och grinig men tydligen inte nog trött just nu... men det kommer väl bara hon slappnar av. 

Känner mig lite piggare efter middagen, men värken i kroppen sitter kvar, ska nog ta Alvedon innan jag lägger mig sen så jag förhoppningsvis kan sova 🤗. 

(null)
Inte från idag men söt ändå 😍

Kommentarer
Postat av: Medina Sabic

Så himla gullig :D!

2020-01-12 @ 13:12:29
URL: http://medinasabic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus