Från trött till ganska pigg ändå...

Nu blev det som det blev med skrivandet några dagar, jag har inte riktigt haft tid eller ork. Natten till onsdag sov jag bara 4 timmar då Noah var vaken från 23.00-02.00 och jag skulle upp igen vid 06.00 så på onsdag kväll stupade jag i säng med Noah vid 21.30. Jag hade sett till att alla barn lagt sig, disken var gjort, det var eldat och golvet i köket dammsuget och sen när jag gjort klart mig och Noah så gick vi bara och lade oss. Göran var ute med Casper i garaget och efterfomr jag inte sagt något till honom om att jag gick och lade mig och inte varför så trodde han att jag var grinig och hade lagt mig därför, men så var det ju inte... jag tänkte mest att jag inte ville säga något för då hade det garanterat blivit något som hondrade att jag kunde lägga mig, somna, eller att Noah strulat... Både han och jag somnade i alla fall och sen vaknade han vid 01.00 och bajsade. Vi bytte blöja, han var glad och lugn och somnade om igen innan 02.00.
 
På torsdag morgon kände jag mig ändå rätt utvilad, men efter några timmar kom bomullen i huvudet tillbaka. Jag Minnah och Noah gick iväg till kyrkis efter att Göran lämnat Lilly och Louie på dagis samt hämtat fyrhjulingen som han lånade av Patrik för att skotta gården, det hade snöat ca 20 cm... skönt med lite snö igen och inte bara en massa is tycker jag.
Det var mysigt och trevligt på kyrkis, Minnah lekte med Ronja och Noah sov ute i vagnen hela tiden, fler barn var det inte denna gång, men det är skönt med lite variation.
 
Idag är det fredag, än så länge, några timmar kvar av kvällen. Jag klev upp som vanligt, gick ut med hunden och fixade frukost och barnen gick till skolan, Jonna var hemma idag, dels pga ömma tänder efter att det spände tandställningen i tisdags men så känner hon sig också lite trött och tussig, öm i huvudet. Casper hämtade hit Emilia igår kväll så hon har också varit här med oss hela dagen, Casper har haft sin praktik som vanligt, idag var de på Frösön.
 
I alla fall så vaknade Noah innan 08.00 idag efter en rätt bra natt ändå, jag kröp ner med honom i vår säng och ammade honom strax efter 08.00 och där somnade vi som stockar båda två och jag sov sååå skönt!!! Vaknade vid 10.30 tiden men låg kvar och drog mig till 11.00, då var det daga att fixa lunch.
 
När Minnah sovit efter lunchen och vaknat så tog jag med mig Ninni och vagnen med Minnah i och gick på Tempo för att handla inför helgen, blev ett rejält lass med mjölk, bröd, yoghurt, frukt, grädde, bär och annat. Susanne ringde och frågade ifall jag kunde fixa efterrätt idag, marängtårta/Pinocciotårta hade hon som önskemål. Jag misslyckas dock alltid med den tårtan men tänker att man kan ju kanske få till det någon gång, men det fick jag inte, lika platt som vanligt... men god blev den ju ändå. Vi hade planerat ända sen förra veckan att vi skulle äta middag hos svärföräldrarna idag, rotmos och fläsklägg, det är hur gott som helst!
 
Nu är vi ganska nyligen hemkomna därifrån, har nattat de små och nu sitter jag här och nattar Minnah, Hilma har gjort klart Noah med ny blöja och pyjamas, några bär ved och Göran eldar (tror jag).
Vi fick hem en ny säck med ved idag som barnen hjälptes åt att slänga in när de kom hem från skolan.
 
Eftersom jag fick sova några extra timmar idag så känner jag mig rätt pigg ändå så ska väl kanske försöka se en film eller något på tv ikväll innan vi lägger oss.
I morgon är det lördag och om vädret är bra så ska vi ut en sväng.
 
Idag har jag och Louie lekt lite med snapchat och massa filter. Mysigt att han faktiskt inte varit arg så mycket idag, kan inte säga att han varit lugn men sprallig istälet för arg pch det är ett plus!
<3<3<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus