Gudstjänst med utdelning av Dop Droppen...

Igår var det söndag, vi satt uppe sent med räkningarna efter att barnen äntligen somnat så det hanns inte med att skriva något här. 

I alla fall så klev vi upp ganska tidigt, vid 07.00.  Jag tog först en promenad med Tyra innna jag fixade fram frukost. Göran hade jobbat natten så han var inte hemma. 

Vi hjälptes alla åt så gott vi kunde och 15 minuter innan vi senast skulle åka satt vi i bilarna. Jag hade tänkt att vi skulle åka senast 10.00 då gudstjänsten började 11.00 och det tar ju lite extra tid att åka till Hoverberg också + att det var halt, +4 grader ute...

Vi hann fram i tid och Göran var framme vid kyrkan före oss men han var tvungen att åka för att hjälpa Casper, en slang i hans bil gick sönder precis när vi kom till Svenstavik. Göran hämtade Casper, Emilia och de andra 3 barnen som åkte med dem och så skulle de försöka få tag på ny slang innan vi åkte hem. 

Det började ganska bra i kyrkan, alla satt någorlunda stilla tills efter att Dop Dropparna delats ut, något som numera görs varje år i Januari för de som döpte sig året innan. Vi döpte ju 7 av barnen i somras, drop-in-dop på självaste nationaldagen. 
Men när alla fått sina droppar, som vi ju kom dit för så tog tålamodet slut för Louie och jag fick till och med gå ut med honom från kyrkan en stund. 
Efteråt blev det tårta och sagt i församlingshemmet, någon som jag på ett vis bara hade lust att strunta i och åka hem eftersom det spårade totalt för Lilly, Louie och Theo på slutet, bara den lilla biten mellan kyrkan och församlingshemmet hade de svårt att lyssna. Men jag bet ihop och andades, sen fick barnen lite tårta och saft men de fick inte vara de första som tog för sig, de fick sitta och kika lite på tårtorna och vänta i ca 10 min när andra bord gick före. 

Sen åkte vi äntligen hem! Göran och de 3 som åkte med Casper åkte senare, de behövde fixa slang och Emilia kände någon som kunde komma med en om jag förstod rätt. De åkte från Svenstavik ganska precis när vi kom hem. 

Till middag åt vi smulfisk (torsk) med äggsås, mos och grönsaker, barnen tyckte det var gott, länge sen vi åt det. 

Resten av kvällen gick som sagt åt till att natta barn och sen ordna med räkningarna, lika skönt som vanligt att ha det gjort. 

Idag är det måndag, eller har varit för om drygt 3 timmar är det tisdag. 
Melvin, Hilma och Towe var hemma från skolan, lite orolig känsla i deras magar men det verkar inte vara något. De fick ju aldrig magsjukan som vi hade och kanske att bacillerna inte riktigt fick fäste utan bara rörde runt lite i magen på dem. 

I morgon blir det till att åka till stan, Jonna ska till tandläkaren och spänna tandställningen. 
Nu ska jag bara få Minnah att somna, hon har svårt att bara släppa tagen och slappna av. Det är så jag snart låter henne sluta sova lunch, eller kanske bara varannan dag. 

(null)

❤️❤️❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus