Helgen...

Igår var det lördag och det blev en ganska lång dag då jag var uppe redan vid 07.00 som sagt. 
Efter dusch och frukost packade vi in oss i bilen och åkte till Svenstavik för att köpa lite lördagsgodis. Jag fick inte med mig alla barn, Casper, Theo, Ninni och Lilly var hemma och så pappan då. Han roade sig med att hjälpa Isak att bygga "Hoodpipe" på bilen. 

När alla äntligen fått med sig det de skulle från DollarStore och alla satt i bilen som de skulle åkte vi hemåt, stannade på Tempo i Åsarna och köpte potatis och bearnaisesås till middagen som vi sen lagade när vi kom hem. Det blev lövstek med ugnsrostad potatis och morot. 
Efter middagen som vi åt ganska tidigt så fick de små barnen kika på film och äta sitt godis. 

Meja och Melvin ska byta plats, eller har ni gjort det, det blev klart nu under söndagen som är idag 😅. Meja ska alltså dela rum med Casper på övervåningen och Melvin flyttar ut till Hilma och Towe i fd. lagården, det blir toppen (hoppas jag). 

När de små lagt sig och jag nattat Minnah i över en timma så klippte jag älsklingen innan vi fikade och såg på tv. Jag gjorde fika när han duschade. 
Jonna och Meja satt uppe på Jonnas rum hela kvällen, åt godis och pysslade med sina "Bullet Journals". 

Idag, söndag, klev jag upp vid 06.30... blev väckt av Louie, satte igång en film år honom och Theo och sen gick jag med hunden. 
Sen satt jag en bra stund med dem och Minnah, som Louie väckt, i soffan men när Noah vaknat så lade jag mig i sängen igen och Göran klev upp. Försökte få någon timmas sömn till men det var svårt då några av barnen låg med mig i sängen och kikade på film. De stojade, och var högljudda trots att jag bad dem vara lugna gång på gång...

Efterrätt frukost så skrev jag en lista på saker som skulle göra (enligt mig). Jag hjälpte Meja att få ordningen uppe och Melvin att få ut sina grejer dit ut. Jag vek och sorterade upp all tvätt, lade den på plats, vek handdukar, skrev matlista, senare en handlingslista. Jag eldade, lagade mat, tog en promenad och säkert en hel del andra grejer innan det äntligen var kväll och barnen lade sig. 
Jag hjälpte Ninni att duscha också och sen gjorde vi handlingslistan när barnen lagt sig, Meja nattade Minnah som somnade på mindre än 30 min!!!

Casper åkte till stan efter middagen och nu ikväll har jag och Jonna kikat på "Anne på Grönkulla" 3:e säsongen har kommit ut nu!!! Den är väldigt bra tycker jag som gillar lite äldre modell av filmer och serier. 

I morgon är en dag då vi ska hinna en hel del, dock måste vi till Hc med Görans öga, han har antingen fått in en stålflisa eller bränt hornhinnan med svetsen... får se vilket men oavsett så hoppas jag han får hjälp och blir bra. 
Matlista och handlingslistan fick jag klar under dagen. 

Nu har jag skrivit och ammat Noah samtidigt, så när jag lagt honom i sina säng och han förhoppningvis fortsätter att sova så ska jag göra det samma. 

Natti natt ❤️

(null)
Louie snodde min telefon härom dagen och tog en massa bilder, fler av dem såg ut såhär... tror han tjuvat något i kylskåpet också 🤔


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus