Ingen bra fredag...

Igår var det ju fredag, innebär att 6 barn är hemma sammanlagt under dagtid då när resten är på skola och Casper på sin praktik. 

Det var ganska fint väder ute, solen sken men det blev ändå inte att vi gick ut, det är ju fortfarande tokhalt ute på gården. 
Barnen var på ganska bra humör även om Louie hade sina explosioner som lika snabbt går över. 

För mig kändes det i det stora hela som en väldigt ledsam dag då jag bara tid och trampade, försökte planera och förbereda, få ordning i huvudet inför helgen osv. 
Det som gjorde det hela jobbigt var att jag inte visste om Göran fortfarande var trött och grinig sen gårdagen... han gav inte tecken på varken det ena eller det andra och visst hade jag kunnat fråga men gjorde det inte. 

I alla fall så gick dagen, vi åt middag ganska sent, nattade barn och så småningom såg vi på film. Jag avbröt dock tidigt pga att Boah vaknade ännu en gång och jag ändå var trött. 

Idag lördag blev jag väckt strax innan 05.00 av Minnah, när hon somnat om väckte Louie oss och 07.15 var jag uppe ur sängen och påväg ut med hunden. 
När jag kom hem efter promenaden kröp jag ber i sängen med Göran en sväng. Han hade blivit kvar på soffan i natt då Lilly lade sig i vår säng. Han blev också väckt tidigt i morse och lade sig för att vila lite. 
Jag fick rätsida på om han fortfarande var trött och grinig men det var han inte. 

Vi åt frukost vid 09.00 och vid 10.00 åkte Göran till stan för att jobba. 
Vi andra har fördrivit tiden med både pyssel, promenad, godis och spel. 
Barnen var vakna lite senare igår och upp väldigt tidigt så de är minst sagt trötta, ALLA barn är trötta så alla utom de 3 äldsta har lagt sig, eller de större är ute på rummet och ska lägga sig för att sova om max 1 timma. 
Jag ska snart gå ut med Tyra och då ska Meja få natta Minnah och Jonna göra klar Noah för kvällen, teamwork ❤️. 
Men först måste Louie somna, han är övertrött och ligger och gråter men jag får inte trösta honom... 
Theo sov ute med de större natten till idag och ikväll sover både Theo och Lilly där. Louie ska få göra det i morgon, trots att det är skola dagen efter, det är i alla fall min plan men vi får se hur det blir. 

Vi har förresten i tidningen igår 😊
(null)

Får hem tidningen till veckan så då ska jag läsa ordentligt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus