Lördag 4:e Januari...

Typ lite sovmorgon idag, eller ja, första gången jag klev upp så var klockan bara 06.15 men jag kunde lägga mig igen då bara Minnah var vaken. Lämnade henne i soffan, där jag fann henne, med filmen frost och pappan som blivit kvar i soffan under natten. 

Blev frunch vid 11.00 och sen gick Göran ut med Casper i garaget, försöka fixa igång en motor som Casper satt ihop och de lyckades. 

Jag fick besök som ville klippa sig och Theo, Lilly och Louie skickade jag ut en stund för att leka i snön, nu när det snöat lite och det inte är glashalt efter allt töande och regn. 

Annars så har det fixats med lite tvätt, barnen har ätit lördagsgodis och jag hann sitta och pyssla lite med ett nytt projekt som jag tänkte testa på, men ganska snabbt blev det dags att laga middag. 

Vi åt, enligt barnens önskemål, fiskpinnar och mos. Passade på att tända upp i pannan när jag ändå vet ner i källaren och hämtade fiskpinnar och grönsaker ur frysen. 
Knappt 30 tog det från att jag kom upp från källaren tills maten stod på bordet och då hade jag även dukat fram tallrikar, bestick och glas, tömt diskmaskinen och börjat fylla på den samt rört ihop en kall sås till maten. Ibland är man lite effektiv och det går smidigt när man faktiskt får ha köket nästan helt för sig själv.  

Nu är det i vanlig ordning nattning av barn som gäller, har hängt lite mer tvätt och satt igång en ny maskin. 
Så fort barnen somnat så är det väl tänkt att vi ska försöka hinna se en film innan det blir alltför sent. Igår gick jag och lade mig 01.30...

(null)
Denna bild tog jag i söndags men den är så fin så jag tänkte bjuda på den ikväll. 
❤️❤️❤️
Noah har ju för övrigt hunnit bli 2 månader redan (i onsdags), för 3 dagar sen. 
Han är så pigg och glad när han är vaken, ler massor och nästan skrattar. 
Börjar bli riktigt stark i nacken och vill inte gärna ligga ner förutom när han är trött. 
Stoppa tiden lite!!! 
❤️❤️❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus