Magsjukan fortsätter...

Igår var det helt lugnt på kräkfronten, alla åt och hade aptit, Jonna klagade dock på illamående...

Dagen fortgick som följer:
Det var ju fredag och några av barnen skulle iväg till skolan, Jonna var hemma även idag pga illamåendet och Meja som egentligen skulle vara i Svenstavik denna dag då det är fredag fick också vara hemma. Jag tänkte att OM det bryter ut på henne så är det inte så kul att vara på en "främmande" skolan och att det ska ta minst 40 min för oss att åka och hämta henne. 

Melvin, Hilma och Towe gick till skolan, jag tog med mig Minnah och Tyra om en längre promenad vid 09.00, Göran låg kvar och vilade, Jonna och Meja såg på film med de andra i soffan, eller snarare sov i soffan...

När jag kom hem lagade jag lunch, Göran klev upp, Casper också, vi åt och sen fixade Jonna i ordning Minnah för att sova under tiden som jag stökade undan i köket och Göran flyttade en av grindarna i hallen... vi flyttade den nyss men Minnah klättrar på hyllan intill och kommer ändå över så nu testar vi att sätta den i yttersta valvet från stora hallen och bortåt så får vi se. 

Jag hade även slängt ihop en äppelpaj av äpplena som jag köpte härom dagen, nästan alla hade börjat bli dåliga så innan de bara var att slänga så fick det bli en paj. Denna gjorde jag under tiden som lunchen blev klar i ugnen, tänktevattcdeg blir ju perfekt mellis när baren kommer hem från skolan vid 15.00. 
Jag rörde även ihop en stor chokladbollssmet efter lunchen som barnen rullade när vi lagade middag. 

Göran började med middagen, jag och Casper åkte med insamlingen och sen på affären och handlade inför helgen. Har blivit ett dagligt spring på affären nu senaste dagarna och jag tänkte försöka slippa det under helgen... men det återstår att se om vi kanske behöver dit idag ändå pga magsjukan...

Eftermiddagen som bestod av en kycklinggryta med kokosmjölk och röd curry så såg barnen på barnprogram en bra stund innan läggdags. Jag och Hilma badade Noah och när han var klar så fick Minnah bada, hon älskar att sitta i baljan och plaska och leka lite. Det är så bra att baljan precis får plats i duschen också! 

Barnen var mer vilda än tama innan de åkte i säng men somnade relativt snabbt, Göran satt utanför rummet och passade dem, Noah hade somnat så jag och Towe förberedde en deg till ett långpannebröd som skulle få jäsa i kylen över natten. 

Noah vaknade igen, har har varit lite orolig senaste kvällarna och somnar och vaknar om vart annat och kommer oftast inte till ro förrän vi har lagt oss. 
Vi kikade på "Spökjakt" med Jocke och Jonna när alla utom Jonna lagt sig. 

När vi sett klart på 2 avsnitt och Jonna hämtat en ny blöja till Noah så säger hon plötsligt att hon måste kräkas... och det gjorde hon, sen gick vi alla och lade oss. 

Jag har känt mig lite orolig i magen under natten och känslan är Inge bättre nu på morgonen, jag mår illa också och jag antar att innan denna dagen är slut så kommer jag också att ha åkt dit... kanske läge att tänka på vad jag äter under dagen och dricka mycket vätska... 

På återseende 🤔

(null)
Han sover ändå väldigt bra i sin säng med sovormen när han väl sover 😍

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus