Onsdag-torsdag...

Igår var det onsdag, Göran åkte hemifrån strax innan 07.00 för att jobba. 
Towe var hemma från skolan, inte helt pigg i magen och eftersom det nyss gått magsjuka så tar vi det säkra före det osäkra. 
Hon hjälpte mig att passa Minnah och Noah när jag var ut med Tyra, och när jag lämnade på dagis. Vi åt lunch, nattade Minnah, satt och pysslade och bara tog det lugnt. 
Noah sov större delen av dagen. 
Lilly hjälpte mig med middagen, faktiskt en förvånansvärt lugn dag i helhet och inte en massa tjafs och bråk varken vid middagen eller vid nattningen. 

(null)
Lilly skalade och skar morötterna. 

När alla små somnat utom Noah så fikade jag, Jonna, Casper och Meja innan de vid innan klockan 22.00 lade sig. 
Jag gick och lade mig 23.00 men Noah hade en sån kväll då han hade svårt att komma till ro och någon gång vid 01.30 somnade han för natten. 
Göran jobbade natt så han kom inte hem förrän i förmiddags. 

Idag torsdag var det samma race som vanligt med frukost och att få baren till skola. 
Igår blåste det nästan storm ute och idag var det näst intill vindstilla så jag bestämde ganska tidigt att vi skulle ta en promenad till dagis idag och Towe som var hemma förhöjde också med, friskluft skadar inte och idag har hon mått bra så i morgon tror jag hon ska på skolan igen. 
Vi kom hem från promenaden vid 09.45 ca och då var Göran redan hemma. Jag ammade Noah som var vaken efter promenaden och sen åkte vi till Svenstavik, bara jag och Noah. 
Klockan 11.00 kom vi till mamma, vid 12.00 kom prästen dit och vi satt i 3 timmar och planerade inför Mys begravning, det är så mycket att tänka på och känna efter för att till sist bestämma. Det mesta kom vi fram till men vi ska ses en till gång, samma vecka som begravningen, för att bestämma det sista. Fortfarande så overkligt!
När prästen gått så satt vi kvar en stund och pratade kring det hela, bytte ännu en blöja på Noah och matade honom innan vi åkte hem.
Jag var hemma strax efter 16.00, började med middagen, körde igång diskmaskinen, vek med Meja och Hilmas hjälp tvätten, hängde upp ny, eldade och serverade middag. 
Själv har jag inte ätit ännu, inte på humör just då, men ska snart fika något, så fort Minnah somnat. 
De mindre barnen nattade jag vid 19.00, utan större problem även ikväll, barnen fikade av bordet, bara att plocka ur och i diskmaskinen som är kvar. 
De större barnen satt och pysslade/skrev/ritade i köket innan det var dags att sova, de gick ut och lade sig för ca 30 minuter sen. 
Jonna passar Noah när jag nu nattar Minnah, hon gjorde honom klar för kvällen och satt här en stund med mig när jag ammade honom. Han tog en powernap och är nu pigg igen men sover förhoppningsvis gott sen när han blir trött och somnar för kvällen. 

Nu sover Minnah, hon ligger som Pippi Långstrump med fötterna i huvudändan, hon somnade så nyss också men vaknade när jag vände på henne, nu får hon ligga som hon gör, hon brukar ligga så 😅❤️. 

Göran är trött efter att ha jobbat natten, även om han har sovande jour så blir det ju slitsamt. Han har inte heller ätit middag, vi båda har sovit dåligt och surade på varandra innan middagen och nu sover han sen några timmar tillbaka på soffan, det behöver han. 

Nu äta, varva ner, och hoppas på att Noah somnar om en stund och sover bra i natt som sagt. Man vet ju aldrig när de är så små ❤️❤️❤️

(null)
Denna är sen igår när middagen lagades ❤️

Kommentarer
Postat av: Emma

Beklagar sorgen ❤ Har ni fått reda på dödsorsaken än? Så orättvist och onödigt. Fina Mysan 😓

Svar: Tack ❤️ nej vi har inte fått svar ännu men hoppas få det innan begravningen. Väldigt onödigt och orättvist 😢
Kim Meyer

2020-01-24 @ 21:05:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus