Planering inför begravning...

Jag har varit på några begravningar i mitt liv men jag har haft turen att aldrig tidigare behövt planera en tills nu...

Idag hade vi möte nummer 2 med begravningsbyrån för att planera inför älskade lilla Mysans begravning. Det är och känns väldigt konstigt att sitta och välja blommor, skriva dödsannons och annat när man knappt har förstått att hon faktiskt är borta. 
Samtidigt är det väldigt skönt och fint att få vara med och planera ❤️. 

Mamma och Tina var ju ner till Sandviken förra veckan och plockade ur hela lägenheten, tog reda på sånt vi ville spara och skänkte resten till en loppis som var snälla och kom ut och hämtade upp allting. De kunde inte komma förrän om någon vecka men när mamma bad snällt och sa att de bara vår där några få dagar så ställde de upp ändå och kom dit samma dag. 
Det sista de gjorde innan de åkte hem var att hämta urnan med Mys aska, så att hon fick åka med dem sin sista resa hem ❤️. Mamma sa att det var väldigt känslomässigt jobbigt, att se urnan och hennes namn och att sen bära med sig den, då blev det lite mer verkligt. 
Urnan valde vi ju på första mötet med bagravningsbyrpn och den var jättefin. Fick en bild av Tina när de hämtat den, de hade ställt upp den så fint och tänt ett ljus. 

(null)
Så overkligt!!!
❤️

Idag fylldes det i viktiga papper, dödsdatum bestämdes, vi skrev dödsannons, som kommer ut redan på lördag, och vi valde blommor. Vi bokade även datum för begravningen och pratade lite omkring minnesstunden efteråt samt att prästen ska kontakta mamma för att boka in ännu ett möte där själva begravningsakten ska planeras. 
Begravningen kommer att äga rum på Alla ❤️-ans dag och det känns ju lite extra fint i sig. 

När vi var klar på mötet så åt vi lunch hos mamma, hon hade lagat lasagne. 
Sen pratade vi såklart lite under tiden, vi gick även igenom lite grejer som de tagit med sig upp och som vi delade på.

Jonna slutade skolan vid 14.00 och kom då bort till momma för att åka med mig hem. Tiden gick fort och vi åkte hem vid 15.40 ca. 
Hämtade paket åt svärmor i Åsarna och sen när vi kom hem så lagade jag middag, idag blev det blodpudding och potatisbullar. 

Göran nattade de mindre barnen och jag nattade Minnah och Noah efter en kort promenad med Tyra. Noah somnade gott efter ordentligt med tutte och sover fortfarande 🙏🏻 medans Minnah inte somnade förrän närmare 21.30...
Vi kikade på lite tv och sen 00.00 gjorde jag mig klar för att lägga mig och det i sin tur tog lite tid så 00.30 lade jag mig i sängen och 2 minuter efter kom Lilly och ville sova med oss. 
Jag övertalade henne att lägga sig i sin säng igen, att jag skulle somnjag gör, sitta i soffan och vänta tills hon somnat om och sen fick hon komma till oss om hon vaknar igen. 
Louie vakande också och behövde kissa och dricka vatten, jag passade då på att skriva det här inlägget.  Men nu tror jag de sover så jag ska smyga tillbaka till sängen och försöka få mig lite sömn. Inatt sova jag max 4 timmar och denna natt blir det kanske lite mer även om jag ska upp 06.15 och göra frukost, men kanske hinner jag vila under dagen 🤔. 

Nu säger jag i alla fall God Natt ❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus