Starten på veckan...

Igår var det ju måndag, kvällen blev stressig och långdragen så jag hann aldrig skriva något då så ska försöka nu... men jag tror inte att vi gjorde något speciellt ändå, ibland är minnet otroligt kort!!!

Vi klev ju i alla fall upp tidigt för det var skola, Jonna och Ninni var hemma från skolan och Theo, Lilly och Louie för de går inte på skola och dagis på måndagar och så var ju Minnah och Noah såklart hemma också. 

Jag tvättade nog lite, lagade lunch och fixade. Göran höll sig i sängen med Minnah hela förmiddagen, hon ville lika på film och han kände sig lite slö efter natten. Minnah somnade och sov innan lunchen så hon behövde inte sova efter, men det är lite tråkigt att det inte spelar någon roll när och om hon sover på dagen så tar det lika lång tid att natta henne på kvällen...

Mitt paket från Panduro hade kommit till Tempo så jag satte Minnah i vagnen vid 15.30 tiden och så gick vi och hämtade det. Det var lite typiskt att jag tidigare hade varit där och Handlat mjölk med Lilly, fick ett sms strax efter att vi kommit hem att paketet fanns att hämta. 

Till middag åt vi falukorv och spaghetti. 

Sen blev som sagt kvällen lite jobbig då Minnah inte ville sova, Noah som var gnällig som attan, vet inte om han hade lite ont i magen, han kanske också är orolig i magen då vi är många som varit sjuka!? 
De andra barnen tog också lång tid att få att sova, eller egentligen så var vi klara i ganska bra tid, alla sov vid 21.00 men det blev så intensivt och sen satt jag som sagt med Noah resten av kvällen. Vi kikade lite på tv, Caspers bil hade gått sönder så han åkte hem från stan för att laga den. 

Vår ena bil gick också sönder, något med servon och för hoppningens är det bara en skruv...

I alla fall så somnade jag och Noah inte förrän 02.00 ungefär och då hade vi Louie i sängen med oss också. Under natten så kom även Minnah och jag tror också att Lilly låg nere vid mina fötter... upp och hoppa sen strax efter 06.00 😴. 

Denna dag har i stora delar varit lugnare än andra dagar, Ninni, Lilly och Louie hemma och de höll sams ganska bra, dock vet de inte hur man pratar med varandra utan att nästan skrika... Minnah klättrade konstant innan lunchen, fick jaga henna hela tiden och Noah han sov till 10.00 och sen somnade han igen vid 12.30 och sov till 15.30 då jag väckte honom. 

Lasagne till middag idag, Casper, Emilia och Isak åt tidigare, de skulle åka för att byta bil, Isak ska byta (eller har nog redan bytt vid det här laget) sin bil mot Caspers gamla babyblå Volvo D24 original som han sålde för inte så länge sen 😅😂. De är tokiga de där pojkarna med sina bilaffärer och byten hit och dit. 

Minnah somnade precis så nu ska jag gå och mysa med Noah, tigga åt mig lite mer barnvakt av Jonna först kanske så att jag hinner duscha först, har ju bäddat rent sängen idag också kurat golvet i sovrummet. Jag tänkte skura fler golv också men det hanns inte med så det får bli en annan dag. 

I morgon ska jag och Noah iväg på förmiddagen en sväng... sen får vi se hur resten av dagen blir. 

(null)
Började förresten på ett par benvärmare häromdagen, ena blev klar idag, så nu är det bara en kvar 😍

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus