Storhandling!!!

Klev upp och fick iväg barnen till skolan som vanligt, klädde och fixade de andra barnen.  Väckte Göran 07.50 och frågade om han inte skulle kliva upp, jag hade väckt honom tidigare också men det minns han inte. 

08.15 satt vi i bilen och var påväg mot Svenstavik för första stoppet på Hälsocentralen med Görans öga. 
Eftersom Theo, Lilly och Louie skulle vara hemma hos momma under tiden vi åkte till stan och handlade så följde vi med upp till henne och väntade där istället för i bilen och det var nog tur. Göran var inte klar på Hc förrän efter 2,5 timma, de plockade ut en svetsloppa och slipade på ögat och slutligen fick han en salva utskriven som han ska ta i öga 5ggr/dag i ca 1 vecka. 

Väl inne i stan så var klockan 12.30 och vi gjorde ett stopp på Jysk först för att byta en bäddmadrass åt mamma. 
Sen tog vi Lillänge som nästa stopp, djuraffären för att köpa mat till Tyra. Nästa stopp blev Ica Maxi, Apoteket först, sen handla. Vi gick 2 svängar som vanligt, frysvarirna andra vändan och denna gång även en korg med allt jag behöver för att baka till begravningen ❤️. 

Vi mötte upp Casper på Lekia när handlingen var klar, Louie fyller ju år nästa vecka så vi tänkte att det var lika bra att fixa med presenterna i god tid. 

Minnah fick en korv med brödkorg Festis som lunch på Ica Maxi, passsde på när Göran var ut till bilen och lastade in det vi handlat första vändan. 
Vi väntade med att äta, ville få handlingen avklarad så när vi äntligen var påväg vem stannade vi på Sibylla i Brunflo och köpte mat, mamma hade fixat så barnen som var hos henne fick både lunch och middag och Jonna fixade middag åt de som kommit hem från skolan. 

När vi kom hem var det bara att packa upp och lägga allt på plats, tur Hilma gillar att packa upp! Jag gick ner med frysvarorna i källaren och passade på att elda på en gång under tiden som hon packade upp resten och ställde på köksbordet. 

Göran nattade de små som faktiskt lyckats hålla sig vaken i bilen på vägen hem, Meja nattade Minnah och jag tog och gjorde klar Noah för natten och satte mig i soffan och pustade ut.
Nu kan man pusta ut för denna gången. 

(null)
Minnah testade bil på Lekia😅

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus