Tisdag och onsdag, 7-8 Januari...

Igår kunde jag inte skriva något inlägg då jag inte kom in i appen, något var på tok. 

Gårdagen var ganska intensiv, eller i alla fall så höll jag igång från morgon till kväll och det kändes inte som att jag fick någon tid över alls, men jag snodde åt mig en längre promenad när Minnah skulle sova så då hann jag samla lite extra energi i alla fall. 

Vi åt kycklingkebab med ris till middag och sen var det en sån kväll då nattningen drog ut väldigt länge på tiden pga Ninni som var på dåligt humör. 

Jag och älsklingen kikade sen på flera avsnitt av "Spårlöst", kvällen innan kikade vi på 4 avsnitt så kanske att vi nu hunnit 7 eller 8 och än är det några kvar. 

När vi kom isäng vid 02.00 tiden så kom Lilly upp och ville sova med oss, honom lovade att gå till sin säng senare om det blev trångt. 
Vid 04.15 vaknade jag av att Minnah, som också kommit till oss, trillade ur sängen. Hon tyckte det var trångt eftersom både Lilly och Louie låg hos oss så hon lade sig i fotändan och hasade nog ner. Tyra ramlade även hon ur sängen strax innan. 
Eftersom barn efter barn kommit till sängen så kändes det ungefär som att jag knappt hade somnat och sen var jag i princip vaken igen fram till 06.15 då det var dags att kliva upp och fixa frukost. Älsklingen som sovit minst lika dåligt som jag, från 04.15 i fotändan av sängen, fick ligga kvar. 

Jag fixade iväg barn till skolan, sen kikade vi på film. Noah vaknade vid 09.00 och då väckte jag Jonna, som hade studiedag hemma idag. Hon fick se efter de andra medan jag ammade Noah och sen stoppade jag ner honom i vagnen och tog en promenad till affären för att handla lite nödvändigt. Passade på att gå en lite längre promenad än bara till Tempo när jag ändå var ute, +4 grader och regn mitt i Januari.., 

När jag kom hem så hjälpte Jonna mig att laga lunch, vi åt och sen gick jag först med hunden och sen med Minnah som inte somnat i vagnen ännu, eller hon hade somnat men när jag rättade till suffletten på vagnen så vaknade hon. Jag släppte in hunden och sen gick jag en promenad med henne, men hon var svårsåld trots att hon var så trött och inte heller sovit bra under natten. 
När jag väl var tillbaka strax innan 13.00 så hade älsklingen varit snäll och bytt blöja på Noah så jag kunde ta honom och gå direkt upp till Jonnas rum för att lägga mig och sova som planerat, även om det blev närmare 13.00 än 13.00 som jag hade tänkt. 

Jag somnade och sov till 15.00, då bytte jag sida så Noah fick äta på andra sidan och sen sov jag lite till och klev upp 16.00. 
Då hade Älsklingen börjat med maten och jag assisterade honom, älskar när vi båda är i köket och hjälps åt, eller bara har varandras sällskap ❤️. 

Nu har vi ätit, barnen har kikat på bompa, jag och Melvin fixade köket. Göran och Minnah har duschat och nu nattar jag de små efter att ha tittat Noah och bäddat ner honom. Jonna ska också duscha och sen tror jag de större barnen bör vara redo att lägga sig och då ska även Minnah nattas... 

Jag känner mig fortfarande seg i huvudet men sömnen gjorde ändå sitt. 
Vad som väntar i morgon vet jag inte men lite tvätt och annat dagligt skulle jag tro, hoppas bara att vi får sova i natt 😴. 

(null)

(null)

(null)
Fin himel under gårdagens promenad 😍

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus