Torsdag och fredag...

Jag gillar inte när jag hoppade över att skriva och sen ska skriva i efterhand... för jag minns ju knappt vad jag gjorde igår 🙈. Men vi gör ett försök...

Torsdag och alla är nu friska från magsjukan som vi haft, vilket innebär att alla barn kunde åka på skola och dagis, utom Minnah och Noah då såklart. 

Minns inte riktigt vad jag gjorde innan lunch men har ett svagt minne av att jag och Minnah kanske var ute på en promenad? 

Till lunch åt i alla fall Minnah lasagne och till mig och Göran stekte jag ihop lite grönsaker, kikärtor och ägg. 

Efter lunchen sov Minnah och vi gjorde inget speciellt, bara tog det lugnt. Noah vaknade och åt osv. 

Göran hämtade barnen från dagis och vi fikade skorpor när de kom hem. Louie skulle klättra på snöhögen utanför dagis, på skolgården och halkade såklart och slog ansiktet rakt i backen så nu har han ett svullet och snyggt blåöga...

(null)

Till middag lagade Göran kycklinggryta med tomatsås och till det pasta, så gott som alla tyckte att det var jättegott. 

Jag frågade Jonna snällt om hon kunde natta Minnah denna kväll och det kunde hon ❤️. Noah var vaken så efter att han fått på sig pyjamas och ätit så kunde jag sitta och pyssla lite med min nyinköpta "Bullet Journal", jag tänkte försöka mig på en sån kalender i år, får se om det håller. Skoj är det i alla fall. 

Fredag bara några barn i väg till skolan, Ninni och neråt hemma vilket innebär totalt 6 barn, hälften av barnen hemma. 
Innan lunch gjorde vi inte så mycket men efter lunchen så pysslade Ninni och Lilly, ritade och lekte med ler, jag försökte hinna lite mer i Bullet Journalen. 

Gick en promenad med Tyra, sen en sväng till affären när jag ändå var påklädd och då tog jag med Minnah som sov ute i vagnen och ändå skulle vakna, klockan var 13,30 ca. 

Väl hemma igen så ägnade jag lite tid åt Noah innan skolbarnen kom hem strax innan 15.00. 
Sen var jag iväg på ett ärende en snabbis innan jag lagade middag. Fiskgryta med potatis blev det. 

Alla åt och sen tittade jag Noah och pratade med mamma i telefonen, planerade inför möte mer prästen som vi ska ha på söndag blev det bestämt. Sen blev allt kaos...

Göran var ute i garaget och hjälpte Tony och Isak med bilarna, ingen ville gå och lägga sig och de större barnen tjatade och frågade om vad de ville göra och mitt tålamod räckte inte riktigt till. När man försöker att hålla ihop men till slut så brister det och man känner sig som världens sämsta mamma och människa. 

Så småningom sov de små, Jonna nattade Minnah och de större gick ut till sitt, Melvin som ute och Meja inne. 

Jag förberedde bröd inför dagens frukost, Casper och Emilia fikade innan de gick och lade sig. Jag gick ut med Tyra innan vi också tog lite fika och sen lade vi oss och kikade på tv i sängen. 
Noah som somnat när jag gjort klart degen till brödet och Casper bakade chokladbollar vaknade och somnade inte om direkt utan var vaken till 02.00 ungefär. 

(null)
Han uppskattar numera att sitta i babysittern och kika på figurerna, han får väldigt ofta tag i dem också, tiden går så fort!!!

Idag är det nu lördag och jag klev upp vid 07.00 tiden. Har gräddat bröd, de mindre barnen har ätit lite frukost och kex, jag har hunnit duscha och nu ska vi strax äta. 
Göran var snäll och trimmade ner håret i min nacke innan duschen, har inte gjort det sen jag klippte mig sist och nu hade det börjat bli för tätt igen så jag börjat få tillbaka eksemen. 

Men nu ska vi som sagt äta frukost, Noah vaknade när jag stod i duschen, Hilma bytte blöja och klädde honom och nu har han ätit och börjar bli trött igen. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus