Trettondagsafton 5:e Januari...

Frukost med limpsmörgås och varm choklad och sen åkte jag och några av barnen till Svenstavik, de fick pengar av farmor i julklapp och ville handla lite. 
Det var Jonna, Meja, Melvin, Hilma, Towe, Minnah, Noah och jag som åkte, nästan fulla bilen. 
Towe hade inga pengar men eftersom hon fyller år i morgon så fick hon plocka på sig lite vad hon ville ha inom rimliga gränser. Hon hade ju redan fått bion härom kvällen som en del av födelsedagspresenten. 

Vi var hemma vid 14.30 ca, jag bytte på Noah, packade delvis upp det vi handlat innan Noah behövde få äta lite. 

Till middag lagade jag korvstroganoff med ris och hann ganska precis bara äta innan jag och Noah skulle åka iväg igen. 

Idag är det ju trettondagsafton och under gudstjänsten i bergs kyrka ni ikväll så hade de tacksägelse och läste upp bland annat Mys namn bland de som avlidit. Hon tillhörde ju inte denna församling när hon dog men var en föredetta medlem så då läses det upp ändå. 

(null)

Jag har fortfarande svårt att förstå att hon är borta, att jag aldrig kommer att få träffa henne igen, höra hennes röst eller ge henne en kram, det är så ofattbart! ❤️ älskade lilla Mysan. 

Nu är vi åter hemma igen och jag sitter och nattar de små, Meja blev nyss klar med att natta Minnah och Lilly ska sova ute med Hilma och Towe i natt. 

Louie som är lite täppt i näsan ligger och fräser och fräser, han har snutit sig men kan inte alls med att vara täppt i näsan, bland det värsta han vet. Han vill inte heller ha nässpray och förstår inte att det blir värre av att han håller på.., nåja, han somnar väl snart ändå hoppas jag. 

I morgon fyller Towe år, hela 9 år sen kom kom till världen med en väldig fart ❤️


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad hände med My?

Svar: Hej! Jag vet inte om du har läst tidigare inlägg angående vad som hände My? Men vi vet inget mer för tillfället än vad vi gjorde då jag skrev inlägget. Men hon hittades avliden i sin lägenhet i början av December och vi väntar nu på svar från obduktionen.
Kim Meyer

2020-01-06 @ 09:18:53
Postat av: Anonym

Nej har bara läst när du skrev om henne att hon gått bort. Vad ledsamt . 😞

Svar: Ja det är väldigt ledsamt och sorgligt 😔
Kim Meyer

2020-01-07 @ 20:54:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus