Typ en vanlig tisdag...

Towe blev hemma från skolan idag, lite ont och orolig i magen. 

Dagen startade som vanligt en vardag, upp strax efter 06.00, koka gröt, gå ut med hunden, väcka barn och se till att de kommer iväg till skolan. 

Göran skjutsade sen Lilly och Louie till dagis, Minnah åt frukost med Towe och jag fixade med tvätt. Dels hade Louie kissat i sängen under natten och dels var nästan varenda tvättkorg full så 6 maskiner med tvätt har jag hunnit med idag. 
Efter en liten promenad med Tyra igen vid 09.30 ute i blåsten så lagade jag lunch av rester och annat vi hade i kylen. 

Efter lunchen gjorde Göran sig klar för att åka och jobba, 14-20 jobbade han idag. 
Jag klädde Minnah och lade henne i vagnen, hon somnade och jag ställde ut henne i carporten men sen måste hon ha vaknat för 45 min senare såg jag suffletten nere och jag gick ut för att kika till henne och hon var vaken. Det är så svårt nu när hon ska sova, ställer jag ut henne när hon fortfarande är vaken så drar hon ner suffletten, låter jag henne somna innan jag ställer ut vagnen så är risken att hon vaknar, kanske hon får sova inne i morgon fast i vagnen 🤔. Hon behöver ju sova för att orka med hela dagen men det är ändå inte alltför långt bort att hon inte behöver det. 

Jag och Towe hann i alla fall sitta i köket och pyssla lite, Minnah fick ligga kvar i vagnen och vila lite efter att jag tagit in henne, det brukar hon tycka är mysigt. 
Noah han vaknade och åt vid 08.00, somnade igen vid 09.00 och sov tills 14.00... mitt vänstra bröst blev väldigt lättat efter att han ätit!!! Sen var han vaken till 17.00 ca, somnade och sov ca 30 min och somnade sen igen strax efter 19.00 när jag skulle natta Minnah. 

Vi åt "Flygande Jacob" till middag idag, lagade samtidigt matlådor med spelet potatis, korv, bacon och ägg till Casper och Göran inför kommande dagar. Efter middagen åkte Casper en sväng till Emilia och kom hem strax efter 21.00. 

De mindre barnen bråkade egentligen ingenting vid nattningen idag, den var inte helt lugn och fredlig men inte alls bråkig heller, bara Louie som klev ur sängen och stökade några gånger. Hoppas bara att det fortsätter att gå åt rätt håll, det skulle bli sååå mycket bättre, allra helst för dem själva om nattningarna fick vara lugna och harmoniska. 

De större barnen skapade lite med cernitleran efter att jag nattat de små, de har längtat efter att få testa leran ända sen de fick den i julklapp men det har inte riktigt blivit tillfälle. 
Under tiden som de modellerade så tog jag en promenad med Tyra, gick bara kring grannkvarteret och gjorde ett stopp vid Maria som ville ha tips om sitt hår. 
Tyra fick träffa på Marias hund Boss på hans hemmaplan och det var en ny upplevelse. Hon var inte lika skälig men fortfarande så vaktade Viborg skyddade hon mig trots att hon själv var rädd för honom. Men Boss är världens snällaste hund och efter ca 30 min var Tyra ganska till freda med honom. 

Jag och Jonna har nu ikväll sett klart på tredje säsongen av "Anne på Grönkulla" och den var väldigt bra med ett spännande och lyckligt slut! Både jag och Jonna grät.  

I morgon börjar Göran jobba 09.00 och jobbar sen ett dygn. Jag hoppas att det inte blåser så mycket i morgon så kanske jag kan ta en promenad med barnen antingen till eller från dagis i morgon, det är väldigt tråkigt med denna konstiga, isiga och blåsiga vinter. 

Nu är det hög tid att plocka undan, borsta tänderna och gå isäng. 

Puss puss så återkommer jag mest troligt i morgon igen. (Senare idag då klockan redan är 00.28)

(null)
Babygymmet är i alla fall intressant ibland och kortare stunder ❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus