30 grader idag igen men med fläktande vindar 😍

Vaknade av katten vid 06.00 i morse, klev upp och släppte ut både den och hundarna, kände mig pigg men lade mig i sängen igen, alla sov ju! Jag tänkte inte sova men somnade, sov av och till fram tills klockan 08.00 då jag klev upp. 

Efter frukost plockade jag rabarber hos grannen, kokade rabarberkräm och dammsög nästan hela nedervåningen. 

Göran hade planerat att hjälpa Isak att hämta en bil idag så de åkte strax efter 11.00 och han var snäll och tog med sig Theo, Lilly, Louie och Minnah 🙏🏻🤗. Det blev så tyst och lugnt här hemma! Jag hade flera timmar framför mig att hinna göra saker utan att stressa... men såklart så sov Noah bara en dryg timma sammanlagt av den tiden, uppdelat på 2 tillfällen.  Han blev väckt av att hundarna skällde... men jag fick ändå en del gjort. 
Hängde tvätt, hämtade mer rabarber som jag och Hilma skar i små bitar och frös in, hängde mer tvätt, bakade en kaka... större delen av tiden var bara jag och Noah hemma då de andra barnen cyklade iväg för att bada, Jonna slutade tidigare idag och följde med dem. 

Middagen var i princip klar 17.30 då Göran och alla de andra barnen kom hem, det blev ett himla liv igen, men jag hade inte förväntat mig något annat heller. 

Göran glömde köpa godis så jag, Jonna, Noah, Meja, Towe och Ninni åkte till Svenstavik efter middagen, en tur på Dollar och så en kort sväng till Ica. 

När vi kom hem gick Meja, Hilma och Towe ner till sjön och badade, jag och Noah kom efter, vi doppade oss, jag simmade lite när Noah badade med Meja och sen gick vi hem. 

Nu är klockan sent men Noah somnade nyss och vi ska strax kika på "Spökjakt", det är ju helg och då får man vara vaken sent. 

(null)
Nästan alltid glad men gillar inte värmen så väldigt mycket... 
❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus