En mycket varm dag!

I morse när jag steg upp och klev ut klockan 08.00 så var det redan lika varmt ute som inne! Vid 09.00 tiden var det +26 grader i skuggan! 

Jag gillar sommaren och jag gillar värmen men jag lider med barnen och speciellt små barn som Noah som kanske klarar värmen lite sämre. Han blir jätte lätt varm och klibbigt och humöret svajar, lite svårt att sova på dagtid men speciellt svårt att komma till ro och somna på kvällarna. 

Som varmast i skuggan idag vad jag såg så var det +31 grader och på eftermiddagen kom lite åska och regn som lättade luften lite men inte alls mycket. 

Melvin, Hilma och Towe åkte vid 16.00 tiden till stan för att spela fotbollsmatch, efteråt badade de och åt på Sibylla. 

Här hemma har vi idag tagit det lugnt, alla andra förutom jag har väl lyckats ganska bra med det, jag blir rastlös och frustrerad på att inget händer samtidigt som jag svettas och blir på dåligt humör över att energin tar slut... 

Nu ikväll tog jag och Noah en promenad, det gick Inte att göra det under dagen, jag skulle ha bränt mig och Noah hade inte stått ut med värmen. Efter promenaden så gick jag och Meja ner till sjön och badade en stund, vi skulle egentligen bara doppa oss men det var så skönt att bara simma runt och bli svalkad. 

Vi gick inte och badade någon stans under dagen, Noah fick bada i en balja här ute i skuggan, Minnah tog ett dopp i den efter honom och de andra fixk springa genom vattenspridaren för att svalka sig. 
Jag hade som plan att vi skulle ha gått och badat men risken för att de skulle bränna sig och få solsting var för stor så vi får göra ett nytt försök i morgon. 

Vattenmelon och sockrade släta bullar fick de äta till mellis och glass finns i frysen tills en annan dag, kanske att jag ska ta reda på lite rabarber i morgon 🤔. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus