En vecka går verkligen jättefort!

Jag vet att det gått någon dag sen jag skrev men jag trodde inte att det så många dagar sen som 9 dagar! Så nu får jag ta och summera lite av dagarna som gått...
 
Jag trivs i ala fall bra med min nya frisyr, var ett tag inne på att klippa det ännu lite kortare men låter det vara såhär ett tag nu.
 
Det har varit många riktigt fina dagar och Lilly och Louie har fått cykla till förskolan, inte varje dag men några och det har gått jättebra. Minnah har fått åka cykelstol med pappan. Jag har också cyklat eller promenerat med dem, någon gång har bara Göran och Minnah hämtat dem med cykel.
Skolbarnen har också cyklat till skolan några gånger, ibland bara de större men även Ninni och Theo, tillsammans med de stora.
 
En dag efter att vi lämnat på förskolan åkte vi en sväng till Svenstavik, först en sväng på Dollar Store och sen Ica, mest bara för att hitta på något och inte bara vara hemma och det finns ju alltid något som behövs handlas hem. Skönt att gå i lugn och ro med bara Minnah och Noah och så ska man väl helst inte ta med sig hela familjen och handla nu i dessa tider heller...
 
Jonna har nu fått hem sitt körkortstillstånd och det är nu fritt fram för henne att övningsköra! Hon har varit iväg 2-3 gånger med Göran och kört, tänker att hon ska få köra lite med honom först innan hon kör med mig så vi båda kanske känner oss lite mer avslappnade. Mest troligt är jag bara nervös i onödan men bättre att Göran får lära henne att hantera bilen först.
 
I söndags var det Morsdag och jag och Noah spenderade förmiddagen i Klövsjö med Melvin, Hilma och Towe + resten av alla som spelade match. De förlorade men kämpade på jättebra!
När vi kom hem hade Casper handlat både rosor och allt som behövs för att göra marängswiss 💜. Göran lagade middagen och så fikade vi senare på kvällen, de mindre ganska nära inpå middagen och vi andra väntade tills det var lite mer lugn och ro.

(null)
De små åt sin marängsviss ute 😊
 
I måndags blev Noah / månader!!! Stanna tiden! Han växer och mår bra, ammar, äter gröt, välling och det mesta av maten som vi ger honom och låter honom smaka på.
Han sover lite bättre och tidigare på kvällarna nu och har hittat lite bättre rutiner på dagarna i helhet.
Jag har planerat ut hela min föräldraledighet och kommer att börja jobba igen i mitten av oktober mest troligt, först ska vi vara lediga hela sommaren tillsammans hela familjen.
 
+27 grader i skuggan visade termometern i måndags! Det var hur bra väder som helst, lite ljumma vindar och lagom mycket moln för att man skulle slippa bli stekt av solen konstant.

(null)
Vi tog en morgonpromenad och de fick ta årets första dopp, inget planerat och inget de förväntade sig 🤗
 
Hagel överraskades vi med i tisdags vid 16.00 tiden, minst 1 cm i diameter och det kom massor samtisigt som regnet öste ner, sen blev det varmt och fint igen och det var ju bra eftersom barnen hade fotbollsmatch igen.

(null)
Här hade det bara börjat, tog inga fler foton tyvärr utan filmade bara...
 
I onsdags regnade det på morgonen och förmiddagen, när pappan lämnade på förskolan och Noah skulle sova i vagnen så satte jag på Minnah galonstället och så gick vi en promenad i regnet. Minnah plockade blommor och plaskade i vattenpölar.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

 Igår torsdag var  jag och Noah  hos tandläkaren, jag drog ut en visdomstand och Noah satt snällt i vagnen och lekte under tiden, han skötte sig så bra att han fick en grön och fin liten tandborste 💚.
När vi var klara och mamman kände att hon kunde klara sig sittande och stående utan att det kändes som att jag skulle svimma så satte vi oss i väntrummet och ammade. Sköterskan kikade till oss efter en stund och hade med sig ett glas vatten. Det gjorde absolut inte ont att dra tanden och var egentligen inte obehagligt utan det var bedövningen som gjorde det. Tandläkaren berätade att bedövningen innehåller adrenalin och beroende på hur mycket man naturligt har i kroppen så kan man bli illamående kanske svimma, men jag andades bort känslan och de baddade med kall pappershandduk i pannan samt vädrade så det gick jättebra. När när tanden var ute blev jag återigen lite lika men det berodde säkert på att jag var lättad över att det var klart och mitt eget adrenalin ökade.... typ... Jag har aldrig dragit en tand förut men det var mindre obehagligt än jag trott samtisigt som det knakade rätt ordentligt och kändes väldigt märkligt när de bände och hade sig.
 
När vi som sagt var klara och jag mådde helt bra igen så gick vi på Ica och handlade, lämnade bilen vid HälsoCentralen, sen när jag packat in allt i bilen igen och skulle åka hemåt stannade vi fört vid skolan och träffade Jonna en stund, hon hade rast. Sen OKQ8 för att tanka och sist in på Skicenter i Åsarna och kika på lite kläder. skulle egentligen bara kika om det fanns jacka till Casper.
 
Resten av dagen har flöt på bra, drack en yoghurt/kvarg till lunch sen en promenad med Minnah och Noah innan det var dags att baka Pizza till middag, ha utvecklingssamtal över telefonen osv. Så gott som alla barnen var ute och lekte fram tills middagen och även efter.
Några blev hämtade för att åka på fotbollstråning och då fick vi även hem Lilly som följt med kompis hem efter förskolan.

Nu är det kväll, så gott som alla har lagt sig och Noah har somnat och sover gott.
I morgon är det fredag och det är det bara 1 sista vecka kvar innan SOMMARLOVET BÖRJAR!!!
 
 
 
 
 
 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus