Fortsatt varmt och ett första dopp i sjön för mig!

Idag fick alla så lov att kliva upp vid 08.00, blir så tokigt och några vaknar före 07.00 och några ska sova till 10.00...

Jag klev upp vid 08.00 efter att ha tuttat Noah men hade varit vaken en bra stund innan. 
Jag åt först frukost själv och sen fixade jag till Noah innan de andra barnen fick äta vid 09.00 sen var det full fart med lek ute. 

Jag tog en promenad vid 11.00, Noah somnade i vagnen innan jag hunnit från kvarteret så jag gick runt och hem igen med honom, bättre för honom att stå i skuggan och sova. 
Gick till Ljungsbroa och fotograferade fiskarna som låg och solade eller något!? 🤔

(null)

(null)

När jag kom hem så fixade jag fika till barnen, hårdbrödsmörgås med smör och aromat och så saft att dricka, de måste få i sig väntsal när det är såhär varmt och härligt ute. 
Noah som hade vaknat åt lite korvstroganoff och jag lite köttbullsallad (som jag misstänker var lite på vippen till dålig, illamående på eftermiddagen). 

Middagen började lagas vid 15.00 tiden redan då Melvin, Hilma och Towe skulle på fotbollsträning senare. Melvin stod för största delen av matlagningen idag och pappan för resten. 

Det har inte varit så mycket tjat om bad eller annat idag utan istället en hel del "tjivande" mellan bland Ninni, Theo, Lilly och Louie, sånt är så väldigt tröttsamt... dock har Ni ni faktiskt till största del varit med de större och varit relativt lugn, de satt en hel hög och ritade ute i skuggan. 

Tanken var att när fotbollsbarnen åkt så skulle jag och Meja ta de mindre till sjön för att bada men då "råkade" de leka med vattenslangen istället utan lov och sprutade ner kuddarna till utemöblerna så det blev inget bad utan sängdags och flera av dem behövde det verkligen. 

Jag smet iväg ner till sjön själv vid 18.30, jag kände att jag verkligen behövde ta sommarens första dopp och det ikväll! Och eftersom det skulle vara dags för Noah och nattas den tid som barnen kommer hem från träningen och de skulle få gå och bada, så skulle jag inte kunna följa dem utan gick själv. Det var SÅÅÅ skönt! Jag hade förväntat mig att jag skulletycka det var kallt och behövs gruva mig som vanligt men det var bara att gå rakt i 🥰. 

Nu blev ju inte resten av kvällen som jag kanske tänkt, Noah somnade inte förrän precis nyss, varmt och övertrött. Försökte natta honom vid 20.20 tiden men då kom precis barnen hem och tänkte som vanligt (tyvärr) inte på tiden och att de flesta sov eller skulle nattas. De skrek och stojade, klampade in och förde allmänt oväsen innan de gick och badade och då var Noah pigg igen, Ninni som precis höll på att somna blev skrämd och ledsen och Theo som fortfarande inte hade somnat blev inte direkt tröttare....

Noah fick ta en sval dusch till slut och när han inte ville somna i famnen i soffan under takfläkten så lade jag mig tillslut med honom på vår säng så fick han somna där. Tog ca 10 min av rullande, ålande och gness innan han slutligen gav upp 🤗❤️

(null)
Flyttade sen honom utan problem till hans säng, han var sååå trött och slut stackarn ❤️. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus