Fredag

Idag är det fredag och i morse gick vi en långpromenad jag, Minnah och Noah, passade på när Noah skulle sova. Vi gick i nästan 2 timmar, 8 km blev det fram och tillbaka till Ljungabron och då stannade vi till och kikade både på renar och vattnet. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi har varit ute mycket även idag, innan och efter lunch och så när barnen kom hem från skolan lastade vi bilen full med de som fick plats och så åkte vi en sväng. Först till Åsarna för att kika på träningstights som barnen ville ha och sen till Dollar för lite godis och annat inför helgen. 
Jonna övningskörde till Svenstavik och för att bara vara 3:e gången hon kör så gick det jättebra! Jag fattar inte knappt att hon inte är en liten tjej längre ❤️

Middagen blev jättesen idag, men när den väl var klar strax efter 20.00 så åt alla med god aptit och sen var det raka vägen isäng för de små. 
 
Nu är det återigen kväll, väldigt sent, senare än vad det känns. Dagen har verkligen gått jättefort! 

Vad det gäller tanden som jag drog igår så känns det jättebra, kan äta i stort sett som vanligt även om det känns lite konstigt att den är borta men jag trodde det skulle vara mycket värre! 

I morgon är det lördag och ska tydligen regna... inte hela dagen hoppas jag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus