Sommarlov, skolavslutningar och student!!!

Välkommen du sköna sommarlov! Får vi hoppas i alla fall 😅😜. 
Igår var det skolavslutning här i Rätans kyrka, en förälder till var och en av eleverna som gick ut årskurs 6 fick komma och jag var en av dem, Noah fick också följa med. En fin avslutning som vanligt. 

Idag fick Jonna ut årskurs 9 men där fick inga föräldrar närvara, Göran hämtade henne dock när det hela var över men alla sprang åt olika håll så någon bild var inte att tänka på. Men hon ska ha klänningen på sig i morgon också så då får jag försöka hinna få en bild på henne. 

Tidigt i morse klev jag upp, gjorde mig klar, väckte Noah och tittade honom innan vi följde med Casper till stan tillsammans med Emilia. För idag, just idag den 12 Juni 2020 så tog vår fina Casper STUDENTEN!!! Jag hade fjärilar i magen hela förmiddagen, så glad för hans skull och så stolt över honom! Är stolt över alla mina 12 barn såklart!!!
Tony har också tagit studenten idag, gick ut samtidigt som Casper, de gick samma linje men med olika inriktningar, de har verkligen följts åt hela livet! Även om de i högstadiet hamnade i olika klasser från början så slutade det med samma klass ändå, samma på gymnasiet, inget planerat att de skulle välja samma linje. Stor Grattis till dig också Tony!!!

Det har varit strålande sol och blå himmel hela dagen, riktigt fint väder, minst +25 grader i skuggan och lite svalkande vindar. 

Nu är det kväll, vi har ätit kycklingsallad till middag och bara tagit det lugnt så gott det går. I morgon ska vi fira med kakor, muffins och tårta, fira att sommarlovet äntligen är här och lite speciellt Jonna, Casper och Meja för att de nått stora delmål i livet. 
Det kommer lite folk från Emilias familj också, de ville gärna vara med och fira Casper. 

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)





Kommentarer
Postat av: Anonym

Fina barn 🌸

Svar: Tack 🙏🏻🌸
Kim Meyer

2020-06-13 @ 18:45:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus