Sommarvärmen fortsätter 🤗

Efter uppstigning strax innan 08.30 (var vaken redan innan 08.00) så fick Noah lite tutte och sen gröt, jag åt också frukost och sen gick vi på promenad. Noah somnar så sent på kvällarna nu när det är varmt så då är han snabbt trött igen på förmiddagen. 

Efter promenad klippte jag först Julia och sen Hilma, Hilma som var less på sitt långa hår ner till midjan ville ha det till axlarna. Klippte ganska grundligt bara rakt av nu så kan vi finputsa och tunna ur en annan dag när det är sämre väder och vi har tråkigt 😅

Efter det så packade Göran ihop sig och de barn som fick plats i bilen och åkte till handsjöforsen, Casper, Isak och Emilia åkte egen bil och Tony och Julia kom senare. 
Jag tog resten, Melvin, Lilly, Minnah och Noah i vagnen för att gå ner till sjön och bada. Vi gick förbi farmor först för hon skulle följa med men eftersom Noah somnat så frågade hon ifall han och Minnah skulle vara kvar där, en jättebra idé, dock ville Lilly också stanna så det var bara jag och Melvin som gick ner till sjön nedanför och badade. Kändes lite kallare idag men var ändå väldigt skönt att svalka sig, "bara" +28 grader idag och ljumma vindar 😅. 

Vi grillade hamburgare till middag och åt ute idag, blev ganska sen middag så efter den var klockan 19.00 och det fick bli läggdags för de små. Har blivit ganska många sena kvällar nu och tidiga morgnar med varma dagar så det behöver de. 

När Minnah somnat (Meja och Hilma brukar turas om att natta hemma) så cyklade Meja, Melvin, Hilma och Towe till campingen för att bada. 
Jag föreslog för Göran att han kanske skulle passa på att klippa gräset nu på kvällen när det ändå är lite svalare i luften, ca +20 grader, så det gjorde han. Jag satte Noah som strax innan fått en svalkande dusch, i gungan ute så plockade jag ihop alla leksaker runt sandlådan, flyttade utemöbler och gungställningen för att underlätta. Sen tittade vi på när pappan klippte, Noah älskar att kika på allt som har en motor och låter, han fick även åka med en stund fram emot slutet. 
Gick in för att natta honom strax efter 20.00, han sov sista gången vid 15.00 idag så var trött tidigare... men nu är han dock vaken igen, fortfarande lite varmt och kvavt inne... men han är trött så ska försöka söva om honom. 

Badarna är hemma igen, kikar film och äter godis, jag tror nästan att jag ska göra. Mig klar för sängen och lägga mig och kika på film med Noah bredvid, förr eller senare somnat han. Kanske att jag ska spara tandborstningen så jag kan mumsa på lite chips och godis under tiden. Älsklingen spenderar lite tid vid datorn efter en lång och varm dag ute 🤗🥰 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer
Postat av: Marie

Jag saknar dina inlägg - hoppas att det inte har hänt något tråkigt!

Svar: Nej då, inget har hänt, bara livet som kommer mellan med alla barn som har sommarlov. Håller på att skriva på ett sammanfattande och ganska långt inlägg för Juli, kommer upp så fort jag fått tid att skriva klart 😅. Tack för tålamod och din kommentar 🤗
Kim Meyer

2020-07-27 @ 10:36:30
Postat av: Marie

Tack för att du tog dig tid att svara, har följt din blogg i många år nu! Du skriver så bra om er vardag! Jag läser flera olika bloggar, som just handlar om vardagsliv - skrivna av personer i olika åldrar, även pensionärer som jag själv!

Svar: Jag är så tacksam för de som läser min blogg, ni är inte så många men roligt när ni kommenterar då och då :)
Kim Meyer

2020-07-27 @ 12:28:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus