1:a Mars, Noah 4 månader och stugstäd...

Ny månad, ny årstid, i alla fall så kallar jag vårvintern för en extra årstid, Noah har nu hunnit blir 4 månader och jag har tillbringat större delen av dagen med att städa stugor i Björnrike. Det är Jonnas klass som samlar pengar till en klassresa och då ger det en ganska bra slant att städa stugor om söndagarna. Det är sagt och bestämt att varje elev ska städa 6 stugor tillsammans med en vuxen, att man tex städar 3 stugor åt gången vilket innebär 2 tillfällen. Det är ju lite trixigt för oss att få ihop det så det funkar då Göran jobbar varannan helg och vi var varit väldigt myclet sjuka sista tiden + att vi har Noah som alltid behöver hänga med mig när jag åker någon stans. Men det var bara att bita tag i det hela, det skulle vara lika för alla så jag, Jonna, Hilma, Towe och Noah satte oss i bilen strax efter 07.00 i morse och åkte till Björnrike där vi idag städade 6 stugor på 4 timmar och så mycket längre hade vi inte kunnat hålla på heller då Noah var ganska less vid det laget. Mötte en annan mamma som tyckte det var fruktansvärt fel att det inte gick att lösa på annat sätt än att jag skulle städa med en liten bebis i släp, och det var skönt med lite sympati kan jag lova då jag endast sovit lite drygt 3 timmar i natt... men nu är det gjort och jag hoppas att alla är nöjda och glada och att stugorna/lägenheterna blev godkända. 

När vi kom hem så lagade vi tidig middag och när vi ätit bönrisotto med currystekta köttbullar så klädde vi på oss och gick ut någon timma. Idag har det kommit 5-7 cm snö och mer ska det tydligen bli! Skönt att slippa all is som gör en promenad med hunden till en utmaning. 
Nu är det dock en utmaning att pulsa i snön efter gångvägen då de inte hunnit skotta ännu men det blev lite mer jobb för benen bara. Gick en promenad när de andra gick in, dock utan hund då båda hundarna sprungit fritt på gården under hela tiden vi var ute. 

Alla barn utom Jonna och Meja har nu lagt sig, mellannamnet har gått ut på rummet, de sover inte men slappar med telefonerna och lite godis, Melvin sitter vid datorn. 
Minnah har precis somnat, Jonna och Meja fikar och Noah han vill nog ha ny blöja och pyjamas snart och sen ska jag nog tvätta av mig och ta på mig morgonrocken innan jag myser ner oss i soffan och glor på tv... om jag kan hålla mig vaken 😅🙈

(null)
Minnah älskar att vara ute, ville inte gå in!

(null)
Isen som täcker hele gården kom ju fram igen när Göran skottade men det var lite mindre halt nu i alla fall. 

(null)


I går var vi på födelsedagskalas i Brånan, 3 av Tinas barn fyller år inom loppet av en månad så de körde 16-års kalas. Märta fyllde 8år, Astrid 6år och Alfred 2år. 

När vi kom hem från kalas så fick vi besök av Benny, Hanne och barnen, barnen har ju varit här hela veckan och nu kom Benny och Hanne  upp och hit för att hämta hem det igen. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus