Att diska för hand...

...det är precis vad vi gör nu och på lite obestämd framtid då vi inte vet när reservdelarna kommer och när reparatören har vägarna förbi. Men jag diskat hellre för hand än tvättar i alla fall, det går ju ingen nöd på oss då vi är många som kan hjälpas åt att diska, först ut av barnen var Hilma som diskade efter middagen. Diskmaskinen använder vi dock ändå, till att ställa disken på tork i 😊. 

På grund av "Corona",  Covid-19, så ska man i dagsläget vara extra försiktig, vilket innebär extra god handhygien samt att man ska vara hemma från skola och jobb vid minsta lilla förkylningssymtom, även nästäppa och ev lite krax i halsen. Det innebar för oss att endast 2 barn gick till skolan idag, tre med Casper. I morgon kommer bara Meja gå som det ser ut just nu, Jonna är lite täppt i näsan och har en gnutta ont i halsen. Hilma är fortfarande hes, Melvin hostar, Towe snorar, Ninni är täppt i näsan och har lite ont i halsen, Theo en gnutta  täppt näsa och Lilly och Louie får stanna hemma från dagis för säkerhets skull. Lilly är dock lite lite snorig och Minnah hon är ju hemma ändå men hostar och snorar, Noah är än så länge frisk. Vi får väl se hur det blir för Göran, om han får jobba i veckan eller blir hemma... 🤔

Dagen har varit ganska lugn i helhet men med ganska intensiva effekter och en hel del höga ljud också stundvis, men nu är det kväll och lugnat har så gott som lagt sig. Noah somnade till en sväng förut och vill därför inte riktigt sova än, men hoppas inte han tänker vara vaken flera timmar, så skönt nu när han somnat vid 21.00 varje kväll i 3 dagar och sen sovit hela natten. 

Till middag idag åt vi kebab med ris och jag testade att göra persiskt "bränt ris" som pappa alltid gjorde när vi var små, han lärde sig av våra persiska vänner 🥰
Jag och några av barnen slogs om att äta upp det 😅

(null)

En välbehövlig dusch har jag också hunnit med nu ikväll och resten av kvällen ska jag nog tillbringa här i soffan. 

En annan fundering som jag haft idag är att jag vill ha en soffa med höga ben så att man smidigt n röda under den och det blir troligtvis så att vi ska försöka byta ut alla soffans ben mot högre och jag hoppas verkligen att det kommer att fungera! 

I morgon är en ny dag med nya utmaningar 😊
Sov sött 🥰

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus