Besök på BVC för stor och liten pojke...

Först på dagens schema (förutom den vanliga morgonrutiner med frukost och att få iväg barnen till skolan) var att efter jag lämnat Lilly på förskolan åka till Svenstavik för att infinna mig på hälsocentralen 10.00. Louie skulle vara där på sin 4-års kontroll då och 10.40 hade Noah tid för att väga och mäta samt för att få sina 5-månaders vaccinationssprutor.
Vi kom tit samtidigt som en annan mamma och hennas barn, utanför entren stod en stor skylt STOP och så en text under som talade om att om man var sjuk skulle man gå hem igen, behövde man vård skulle man ringa första numret som stod och hade man bokad tid så skulle man ringa andra numret som stod så skulle de komma och öppna.
Lite lustig att den andra mamman kom fram till dörren först, såg helt vilsen och förvånad ut och sa "det är låst"!!! Jag började läsa skulten direkt och sa sen "det står ju att man ska ringa ett nummer så kommer de och öppnar" och hon svarade "Jaha!!! Jag läste inte så noga..." ibland blir man ju bara förvånad över hur folk tänker... eller inte tänker men jag ringde, jag talade om att vi kommit men även att en annan mamma också stod där med sitt barn... tänkte att det var enklare än att hon skulle göra samma procedur direkt när jag lagt på.
 
Vi kom in, Louie hade massor av energi som vanligt men klarade av att fokusera så pass att han kunde utföra alla test/moment som han skulle innan det var Noahs tur att först väga och mäta, få sprutor och sen amma som tröst innan vi klädde på oss och gick till bilen. Ringde mamma som kom ut och tog emot påsen med platsbyttor som jag lånat av henne och sen åkte vi hem, eller jag lämnade av Louie på försklan och sen åkte jag och Noah hem.
 
Vi åt lunch, jag diskade, jag och Göran hämtade så småningom barnen på förskolan. Jag och Göran satte oss sen och skissade lite på kommande ommöblering och sen var det dags att laga middag.
Idag blev det blodpudding och potatisbullar med bacon, lingonsylt och grönsaker, Casper jublade nästan och hoppades att det skulle räcka till matlådor också.
 
Melvin diskade efter middagen, efter att Hilma plockat bort torr och ren disk, jag passade på att ta 1 timmas promenad under tiden som barnen kikade på barnprogram, de låg i sina sängar när jag kom hem.
 
Noah är lite gnällig, har tuttat mer än vanligt, antar att det beror på sprutorna.
Just nu nattar jag Minnah, tror hon precis har somnat, trött tjej som åt lunch både innan och efter hon sov middag (lunch) idag. Hon åt sin första lunch strax innan 12.00 och vi åt vår lite senare så kastrullerna stod kvar på bordet när hon vaknade och jag hade nästan diskat klart. Pasta med sås älskar hon så jag förstår att hon ville ha, pytten som hon själv ätit tidigare är inte lika populär.
 
Ja men så mycket mer har vi inte hunnit idag, men det var ju gott nog känner jag.
 
Sen får vi ju inte glömma bort att barnens kusin Stella i Norge fyller hela 5 år idag!!! Stort grattis till dig Stella, din tårta såg ju otroligt god ut!
 
 
 
Noah skickade en födelsedagshälsning dagen till ära!!!
 
Har jag sagt att Snapchat-filtren är så roande <3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus