Friska blir sjuka och sjuka blir friska, lite städ och annat.

Redan torsdag!!! 
Några barn har blivit friska och några har blivit sjuka... idag var det bara Jonna, Melvin och Towe som var hemma från skolan. Towe som var frisk och på skolan igår vaknade idag med halsont. Jonna är snuvig och Melvin som haft över 39,0 grader i temp och ont i halsen i 2 dagar var idag så gott som frisk igen men blir hemma tills på måndag. 
Minnah däremot hade tendenser till feber igår och ikväll slog det till rejält, 39,8 grader och nu har hon fått Alvedon och kikar på Skönheten och Odjuret i vår säng fastän klockan snart är mitt i natten, ska snart stänga ner och sova. 

Idag har varit en dag helt i min smak! Disk och tvätt efter frukost, sen promenad innan lunch. Efter lunch 2 lugna timmar med pyssel i min Bullet Journal under tiden som Melvin diskade och Towe bakade (inte u 2 timmar dock).  Barnen kom hem, de tog en frukt och en kaka som blivit över sen gårdagens mellisfika, åt upp kakorna som blev kvar efter Mys begravning. Sen pysslade var och en med sitt, det var lugnt och fridfullt, jag lagade middag, en variant av ugnskorv dör jag lade korvskivor längs alla kanter i en långpanna och i mitten lade jag potatis och polkabetsklyftor. De som inte ville ha rostad potatis och betor fick potatismos. 
Efter middag såg barnen på Bolibompa, jag hjälpte Meja med disken innan jag gjorde ett ryck och först dammsög alla golven innan jag skurade dem och sista städade jag badrummet. 
Kort promenad med hundarna, Meja nattade Minnah, vi fikade och nu ska vi sova. 

I morgon är det fredag och som sagt REDAN helg igen. 
Igår hade jag en lång lista med saker som vi skulle hinna med, bland annat åka med insamlingen och ringa flera samtal som jag skjutit på. Ett angående den trasiga diskmaskinen, troligtvis blir den lagad nästa vecka. Ett samtal om tvättmaskinen som fortfarande vibrerar och skakar mer än normalt. Sen ett samtal till hc för att kolla att de registrerat Minnahs ärende när hunden Nemo nafsade henne i ansiktet, sen mailade jag även försäkringsbolaget för att registrera skadan. Därför tänker jag nu att i helgen kanske vi inte kommer att ha så många måsten att hinna med. 
Mensen kom förresten tillbaka på allvar igår... inte skoj men ja då vet jag att allt fungerar som det ska osv. 

Nu ska jag publicera detta innan jag somnar sittande... 

Corona (covid-19) sprider sig vidare i Sverige, fler dör och vi här uppe Jämtland vädjar till alla sydliga påsklovsturistare att boka av resor upp till alla skidorter och hålla sig hemma! 

Natti natt!!!

(null)
Älskade plutt ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus