Kyrkis och våfflor denna torsdag...

Det grå vädret som vi hade igår blev bättre och klarare framåt eftermiddag/kvällen. Tog en kvällspromenad när barnen skulle se på barnprogram efter middagen, som bestod av potatisbullar, blodpudding, bacon och grönsaker.

Idag var vädret bättre redan från morgonen, soligt med några krispiga minusgrader och för barnen väntade en dag med vinteraktiviteter på skolan. 

Jag, Noah och en väldigt gnällig och säkert trött Minnah gjorde oss så småningom klara för att åka till Handsjön där veckans kyrkis skulle hållas. Älsklingen hade redan skjutsat Lilly och Louie på dagis och hjälpte mig att göra klart både Minnah och Noah när jag klädde och gjorde mig själv klar. 

Det var som vanligt mysigt att träffa de andra mammorna och barnen, det bjöds på våfflor med grädde och sylt. Minnah som en kort sväng på väge dit och somnade även på vägen hem. Casper och pappan var ute och skruvade så Minnah fick sitta kvar i bilen och sova när jag tog en promenad med Noah, som vaknat utan att ha sovit klart, i vagnen. Noah somnade om och sov en bra stund. 

Towe var i färd med att baka chokladbollar när vi kom hem, får väl se när alla har smakat om hon kanske får göra ännu fler i morgon 😅
Jag och Älsklingen hjälptes åt med middagen, kyckling i tomatsås med pasta till, något som de flesta gillar. 

Efter middag och stök med disken tog jag och Noah en powernap på sängen, sov bara ca 4 timmar natten som var så det behövdes. 
När vi klev upp hade lugnet lagt sig, de mindre barnen hade somnat, de mellersta och större barnen spelade Yatzy och Minnah såg på film. 

Nu sover även Minnah och Noah ligger vid tutten, förhoppningsvis kommer han somna och jag kan lägga honom i sängen. Igår väcktes han av både Minnah och hundarna och var vaken till närmare 02.00... dock var det lite pga att vi också var vakna länge men han vägrade somna innan jag lade mig i sängen med honom vid tutten. 

Så i det stora hela en lugn och bra dag, men jag känner mig fortfarande lite låg, förhoppningsvis blir det bättre i morgon. 

(null)
Inte det lättaste att få henne att se in i kameran idag 😅❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus